Toronto Newcomers
-
Привіт✨ Шукаю моделей для фотозйомки на цю суботу та неділю (18, 19 листопада) для оновлення портфоліо. Потрібно 3 людини у сб та 3 у нд. Зйомка займає лише 30 хвилин, в результаті отримаєте 15 готових фото🔥 Це може бути індивідуальна фотосесія, парна, сімейна. Хто бажає, напишіть в дірект з підходящою датою💌 Там ми обговоримо усі подробиці.
-
Я Вас не знаю, тому не Ваша справа, чому я тут. Проте якогось дива почали думати, що мені "не заходить" Канада. Якраз навпаки. Більше того, я підтримую Ваші тези в цьому дописі та нижче. Тут Ви абсолютно праві. Не погоджуюсь з твердженням, що раз півмільона на рік приїжджає, то їм подобається Канада. Багато з цих півмільйона щороку приїхали тому, що тут вони мають перспективи залишитись назавжди, виїхати з тієї країни, де народились. Наприклад, я знаю багатьох в Канаді, які залюбки поїхали жити в Штати. Але не мають перспективи там залишитись. От і обрали Канаду. Але на DV Lottery подають щороку.
-
Обмениваются ли канадские деньги в США? кто-нибудь знает
-
Добрий день! Шукаю житло (кімнату) для брата у Норт Йорку. Буду вдячний за любу інформацію
-
Я багато разів казала, що Канада, це не країна для джуніків, тут люди джунами працюють, ще навчаючись. І 5-8 років досвіду для сініка це ок, а не так як в Україні, 3-5 років і ти вже лідом спокійно працюєш. В мене особисто немає жодної вакансії(джуна), ким би ти не був (фронтом, беком, фулом, дизайнером і тд))
-
Испанский стыд))
-
Моя думка, чому відбувається цей хейт. Українці за 30 хв заповнення анкети CUEAT махом проходили той шлях підготовки до імміграції, на який інші витрачали роки та тисячі (мед, мова, джобофери і т.д.). Їхали, абсолютно не знаючи країни та чого тут очікувати. Були такі, які щиро вірили, що Канада і Штати - то приблизно то саме. Незнання породило багато міфів + імідж Канади в світі зробив своє. Канада? Так там же ж все круто! Це ж всі знають! Приїхали - розчарувались. Ціни, пошук житла і роботи, неодхідність авто, відстані... список великий. Але такі вже давно поїхали (або не можуть поїхати, бо банально грошей на ще один переїзд не мають. Живуть від зарплати до зарплати). Але зараз хвиля хейту від іншої групи людей: тих, які зрозуміли, що ПР вони навряд отримають. А гроші та зусилля на адаптацію витрачені. І головне - час. А в умовну Манітобу такі люди, як правило, їхати не хочуть. І тому Канада така для них погана. До жодної з цих груп не відношусь, але такі от справи.
-
Слишком дорого в Канаде быть алкашом)) Для сравнения Бутылка рома C.Morgan в Германии 12€ а здесь 32$ Считай в два раза больше
-
Ну вот я нормальных имею ввиду)) Меня безумно жаба давит за крепкий алкоголь к примеру Потому пью пиво разве что Сигареты покупаю по обычной цене🙄 Пока не сильно волнует но все же беспокоит что не дешево
-
Так алкашом стать не получится 😁😅
-
Верно 12€ в кад = 18 Соответственно за бутылку почти в два раза дороже
-
Огорчаешь Я на опыте)) за раз