Toronto Newcomers
-
Продам своє авто у зв’язку з від’їздом Mazda 3, 2014 року, Skyactiv Сигналізація Автоматична КПП Антиблокувальна система (ABS) Система стабілізації (ESP) Антипробуксовочна система (ASR) Підігрів дзеркал Запуск двигуна з кнопки Складане заднє сидіння Третій задній підголівник Оздоблення керма шкірою Оздоблення шкірою важеля КПП Передній центральний підлокітник Розетка 12V Навігаційна система Мультимедіа система з LCD-екраном (touch screen) AUX Bluetooth USB Голосове керування Камера заднього огляду Круіз контроль Датчик світла Датчик дощу Розхід пального за містом 5.2 L/100km в місті 8.5 L/100km
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA вже скоро у твоєму місті! Даруємо - 23% знижки на квиток 🩷 Promo code: kalushfamily bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023
-
Привіт друзі. Мені дуже терміново потрібна робота, чи можете ви мені допомогти
-
Доброго вечора. Вибачте за довге повідомлення. Підкажіть, будь ласка хтось вже подавався на child benefits без PR просто по тому, що вже пройшло 18 місяців з моменту приїзду у Канаду ? Не можу розібратися. Допоможіть хто вже подавав, будь ласка. В мене запросили заповнити форму RC65 Цікавить питання з приводу цієї форми. Там є такий step 3 D - Temporary Resident В ньому говориться що для Child Benefits ви або ваш чоловік як temporary resident маєте відповідати 2 критеріям: 1. lived in Canada through the previous 18 month 2. Have valid permit in the 19 month З першим все зрозуміло. А з другим не зовсім. Це типу мати ще 19 місяців дозволу на перебування у Канаді ? Чи я щось плутаю ? Дякую
-
Ні, це значить на 19-ий місяць мати дозвіл на перебування.