Toronto Newcomers
-
Добрий ранок! Хто подавався на вклейку візи з Канади, куди ви відсилали паспорт на вклейку? Мені прийшов запит паспорта і там є приписка що для супер візи паспорт треба відправляти в центр який не в Канаді 😨
-
Та на звичайну візітор візу подавала. Трохи мене збив з толку цей лист
-
В травні подались ост зараз прийшов запит на вклейку
-
Начал на укр вспомнил что москаль, продолжил на русском . Это юмор если что 😏
-
Всем привет. Сдам свою комнату(кімната) в этобико Период 2 месяца с 2.12 по 30.01 Станция метро Джейн 8 минут пешком или 3 минуты автобус. Идеальный вариант для тех, кто приезжает в конце ноября , один и ищет место пожить, поискать работу , разобраться со всеми делами и документами. Цена 750 в месяц, все включено, мебель есть, никакие бумаги и подтверждения не нужны, только фото паспорта. В ЛС
-
Привіт, дівчатка🥰 Я майстер з манікюру в North York… ‼️АКЦІЯ‼️-10% на перший візит🙀 Та дуже приємні ціни🫶 Дуже зручна для вас локація📍3 хв від метро Wilson. Працюю вдома. Приємна атмосфера і класно проведений час 😊 Якісні матеріали з України, стерильні інструменти, одноразові розхідники. Більш детально можете ознайомитися на моїй сторінці в Інстаграм: instagram.com/kristi.nailstoronto?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==
-
My love for this platform grows every minute they deliver profits immediately after trading is completed, can't express my joy and gratitude but I know I will keep on promoting this great company thank you Mr Jackson1 Click on the link below and join the income winning platform My love for this platform grows every minute they deliver profits immediately after trading is completed, can't express my joy and gratitude but I know I will keep on promoting this great company thank you Mr Jackson1 Click on the link below and join the income winning platform t.me/+ayODOsjjJe42ZDA0 t.me/+ayODOsjjJe42ZDA0 @Invest_with_manager_Jackson1