Toronto Newcomers
-
Вітаю! Треба бути в Канаді. ВП можна подовжити до 31.03.2024, візу не подовжують, треба робити нову на підставі нового ворк перміту. Якщо ви не в Канаді, паспорт зробіть до приїзду, бо в Канаді це 6-8 місяців забирає в середньому.
-
Привіт а підкажіть будь ласка, може також знаєте) якщо ворк перміт дали значно меньше ніж на 3 роки, меньше 2 можна якось подовжити?
-
Дякую❤️
-
Привіт усім. Хтось володіє інфою з приводу проходження медичної комісії в Україні для Канади? Де, що і по чому? Дякую.
-
Выбирайте тут Ukraine Судя по всему их только два, киев и львов secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
спочатку cuaet не поставили на це відволіклися, на дату не подивились
-
Ні Візи до 27-28 року
-
До конца паспорта/визы? Тогда думаю делать новые документы и на них уже подаваться на новый ворк пермит…
-
дякую 🙏
-
Не повезло конечно… Тогда пройдите медицину и подавайтесь на ворк пермит без ограничений заодно и с нормальной датой окончания
-
Яким чином краще (ціна/час/якість) долетіти до Галіфаксу чи Монктона з країн біля України (Польща, Німеччина, Румунія, Чехія)? Дякую.
-
Привіт. Може хто має варіанти. Шукаю робота для хлопця з правами. За кеш. Будемо дуже вдячні.
-
Every moment of my life. I keep thanking God for directing me to your platform, you’re God sent, I’m debt free 125k
-
Привет 👋 если у кого-то есть желание попробовать поработать в Uber в качестве основной работы либо подработки, но не знает с чего начать и что к чему, можете написать мне в личные сообщения и помогу всем, что знаю 👌
-
With a face that you are true to your word, God will continue to bless you for hiding nothing from me, I have invested money and withdrawn on a date without paying a commission, you are the best
-
With a face that you are true to your word, God will continue to bless you for hiding nothing from me, I have invested money and withdrawn on a date without paying a commission, you are the best
-
If I had see him long ago I'II be a millionaire now sir Craig, you are the best.
-
Reported Zita Howard [6257263258] to admins.
-
!report
-
!report
29 Jan 2023, 10:47
96653/116669
about 7 hours ago