Toronto Newcomers
-
Уже не вперше бачу це питання, скажіть для чого вона потрібна!?)
-
Добре, дякую)
-
З України теж потрібна обовʼязково, але швидше і краще її зробити тут в Канаді через посольство наше
-
Вона потрібна тим, хто там прожив більше ніж 6 міс
-
Дякую за відповідь,я ще у Польщі, значіть потрібно її зробити А з України не потрібно?
-
Доброго дня. Шукаю підробіток після 3:30. Міссісага, Єтобіко.
-
431 😁
-
Вітаю ,можливо хтось допоможе з пошуком роботи в Торонто. Дякую ☺️
-
От тролляка. Рад за тебя 😅
-
In my shop u can buy: Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 Lloyds Barklays Tide CashPlus WA: +48694021094
-
Але не від щирого серця 😂
-
Жиииир
-
Всем привет. В апартаментах на Yonge/Eglinton сдаются квартиры. 1 bedroom -2500(один месяц бесплатно) Bachelor 1905(один месяц бесплатно)
-
Есть 3 билета из Порто в Торонто на 01.02 (2 взрослых и ребенок) ,если нужно обращайтесь, цена 16000 грн за все.
-
До речі, це історичний максимум (якщо не брати провінційні чи спеціальні програми, де зустрічається 700 - 800+ балів), починаючи з 2016 року. Але не варто орієнтуватися на цей піковий показник; плюс є провінційні програми
-
Доброго вечора, срочно потрібна інформація. Якщо летіти з Торонто і напрямок пересадку робити в Лондоні чи потрібна Віза бо я не можу зрозуміти так чи ні ((( Хто має інформацію 🙏🙏??підскажіть будь ласка дуже потрібно
-
Дякую за ссилку
-
Я ще не придбала квитки я хочу просто зрозуміти чи потрібно чи чі мені сам напрямок писати Торонто Лондон але мені просто треба пересісти на інший літак Чи як ? Щось я не розумію (((
-
Вітаю! Перевіряйте тут свій повний маршрут і потрібні документи: www.traveldoc.aero/
-
Всем доброго вечера. В Украине занимался ремонтом техники, если у вас сломался девайс и вы откладывали восстановление «в долгий ящик», пишите в директ, обсудим ремонт 👨🔧
29 Jan 2023, 10:47
96846/115899
about 2 hours ago