Toronto Newcomers
-
Ручну поклажу зазвичай не зважують. Має значення саме розмір. Якщо у вас буде дві сумки замість однієї (бо не дуже зрозуміло, що ви маєте на увазі під "ще деякі речі"), то змусять платити, як за додаткове місце, а це дешевше зробити заздалегідь. І не забувайте про обмеження на рідини у ручній поклажі
-
Так, мені відповідали українською.
-
Я іноді проносила зайвий одяг на собі))
-
Точно) тому якщо якась об'ємна річ типу теплого худі, я зазвичай в руках проносила. Ще у кармани, якщо великі, можна щось покласти. І невелика дамська сумочка чи бананка не враховуються. Деякі авіакомпанії дозволяють ноутбук пронести окремо, але то треба дивитися саме на сайті компанії
-
Вітаю! cuias.org/wp/contact-us/
-
Ні.
-
Ні.
-
Добрый день, всем! Такая ситуация: детки хотят перед Новым годом заработать, и продавать возле дома свои подделки. Кто знает можно ли здесь это делать?
-
Ось ще: www.shhc.ca/
-
Робота та соцдопомога: http://www.ontario.ca/page/ontario-works
-
Я отправлял Mist express. 2 недели. Это по-моему минимальное у них время, быстрее неполучится.
-
Самая быстрая доставка мист у меня была 8 дней. Но они никогда не озвучивают эти сроки. Просто было очень удивительно получить посылку так быстро. Они молодцы в любом случае. DHL моряк попросил использовать именно эту фирму, отправить ему его доки, вышло 180$, сроки даже не интересовалась. Поэтому я всегда за meest.