Toronto Newcomers
-
Я іноді проносила зайвий одяг на собі))
-
Точно) тому якщо якась об'ємна річ типу теплого худі, я зазвичай в руках проносила. Ще у кармани, якщо великі, можна щось покласти. І невелика дамська сумочка чи бананка не враховуються. Деякі авіакомпанії дозволяють ноутбук пронести окремо, але то треба дивитися саме на сайті компанії
-
Вітаю! cuias.org/wp/contact-us/
-
Ні.
-
Ні.
-
Добрый день, всем! Такая ситуация: детки хотят перед Новым годом заработать, и продавать возле дома свои подделки. Кто знает можно ли здесь это делать?
-
Ось ще: www.shhc.ca/
-
Робота та соцдопомога: http://www.ontario.ca/page/ontario-works
-
Я отправлял Mist express. 2 недели. Это по-моему минимальное у них время, быстрее неполучится.
-
Самая быстрая доставка мист у меня была 8 дней. Но они никогда не озвучивают эти сроки. Просто было очень удивительно получить посылку так быстро. Они молодцы в любом случае. DHL моряк попросил использовать именно эту фирму, отправить ему его доки, вышло 180$, сроки даже не интересовалась. Поэтому я всегда за meest.
-
Вітаємо! Дякуємо, що взяли участь в імейл-опитуванні від ACCES Employment! Ви вказали, що хотіли б більше дізнатися про працевлаштування у Канаді, про написання резюме та підготовку до проходження співбесід. Ми запрошуємо вас приєднатися до воркшопів з серії з Employability Skills Workshops. Коли: 19 та 20 грудня 2023 року Час: 6 pm – 8 pm Місце: online платформа ZOOM Щоб отримати лінк за зустріч, будь ласка, зареєструйтеся: accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON000001xRV3 Протягом двох днів, ми з Вами: - детально розберемо правила складання професійного резюме; - потренуємось в проходженні інтерв’ю; - дізнаємось про практичні види стратегій пошуку роботи; - довідаємось про вимоги менеджерів з персоналу при виборі кандидата; - поділимось успішними кейсами знаходження роботи від наших клієнтів. Дякуємо! Чекаємо на зустріч з Вами With kind regards, ACCES Employment Connecting Newcomers to Good Jobs Ukrainian Stream P: 416-921-1800 www.accesemployment.ca Connect with us online: Twitter Facebook LinkedIn Instagram