Toronto Newcomers
-
Запрошуємо діток та батьків на майстер-клас від ODy Flower Shop зі створення різдвяної свічки до святкового столу. В композиції використовуються ялинкові гілочки сухоцвіт, новорічні іграшки та свічка. 17 грудня о 15:00 за адресою 5160 Explorer Drive, Mississauga @easy.dance.studio Дітки молодшого віку можуть приймати участь з батьками. Посмішки на обличчях Ваших діток гарантуємо 💚
-
Привіт✨Хто бажає зробити новорічну зйомку?📷🌲🍊 За дуже приємним прайсом. Доступні різні варіанти та локації, наприклад: ⁃ індивідуальна ⁃ парна ⁃ сімейна ⁃ студійна ⁃ вулична Додаю референси з пінтерест, як приклад, що можна втілити в життя🎞️❄️ Пишіть в дірект💌 Відповім на всі питання, підберемо дату/образ, скину посилання на свої роботи.
-
Шановні друзі! Фотозвіт з нашої першої вечірки готовий до перегляду Всім приємного перегляду! m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0tFCqNRxiu5vzJ58sDdnsD8rUzV4nv3FCUk8Lt3PxKcDM22Bg5xCMWjTTEmfm8HHRl&id=100063612546576&mibextid=I6gGtw Публікуйте світлини та не забувайте позначати нас @teavasee_inc А також хочемо оголосити, що 21 December вас очікує наступна наша вечірка: Tea Va See | Ukrainian Party Слідкуйте за нами щоб нічого не пропустити До зустрічі 21 грудня (четвер)! Telegram: t.me/tea_va_see З любовʼю «Tea Va See Lounge»
-
Доброго дня. Пропоную мої послуги Навчання Плавати: - інструктора з Плавання для дітей будь-якого віку та дорослих. - Інструктора для новонароджених у басейні та у домашній ванні з 1-го місяця - Інструктора з реабілітації у басейні для "особливих" діток у тому числі РАС - Інструктора релакс-масажу у воді Ватсу Досвід - 15 років. Записуйтесь телефоном 4372139519 або у особистому повідомленні.
-
Привіт✨ Зовсім скоро новорічні свята, а це означає, що саме зараз ідеальний момент замовити фотозйомку📷 🌲🍊 Доступні різні варіанти та локації: ⁃ індивідуальна ⁃ парна ⁃ сімейна ⁃ студійна ⁃ вулична Додаю референси з пінтерест, як приклад, що можна втілити в життя🎞️❄️ Пишіть в дірект💌 Відповім на всі питання, підберемо дату/образ, скину посилання на свої роботи.
-
Я хотела MAX вас спросить а, чего вы в группе сидите если вы все нюансы знаете ? Группа предназначена для таких незнающих не понимающих как я и тут вы такой умный среди таких. Как такое возможно ? Это к примеру прийти на курсы английского языка его же зная так и вы все знаете но в группе в итоге 👍👍👍😳
-
Очень даже хорошо!!! И даже совсем разобралась в Торонто самостоятельно без помощи)) Я же говорю где бы вы ещё поумничали как не в группе ещё без фотографии )) Мне ваше мнение до одного красивого мого места )) Так что смейтесь на здоровье !!! 😁😁😁😁самое главное что бы не плакали Научитесь понимать суть вопроса Но вам не дано Все идеальные а, я не идеальная и да не знаю и что дальше ?? В чем проблема?
-
#події Безкоштовний дводенний курс Accelerated Resiliency & Retention Training від OTEC для володарів CUAET візи. Середа-четвер 13-14 грудня, оффлай у Торонто, 9:30 ранку - 3 дня. Реєстрація тут www.surveymonkey.com/r/JJJYCRR "Це можливість безкоштовно пройти зазвичай платну програму для новоприбулих, які будують кар'єру в сферах готельно-ресторанного бізнесу, продажах, на посадах client care & customer services. Курс проводять англійською мовою, рекомендований мінімальний рівень є CLB5+ Цей курс відповідає тренуванню за стандартами індустрії Канади, тобто, його варто потім вказувати в резюме та роботодавці сфери hospitality вважають його профадаптацією. Деталі про курс: Great resume builder – earn a certificate of completion for each course Accessible from any device (computer or mobile) Day 1 Essentials of Service Excellence (4 hours) Learn the tools to create exceptional service experiences for customers. Day 2 Stress Management (2 hours) Emotional Intelligence (2 hours)" Surveymonkey Безкоштовний курс Accelerated Resiliency & Retention Training Series від OTEC (Offline event on December 13 and 14, 489 College Street, Toronto, 9:30 am - 3 pm) Take this survey powered by surveymonkey.com. Create your own surveys for free.
-
Вітаю🙂 Буду щиро вдячна за допомогу з пошуком роботи та житла🙌 Понад 10 років викладаю англійську мову, є автором мотиваційної книги "22 кроки до себе", маю досвід в торгівлі та готельному бізнесі, маю глибокі знання з психології та коучингу. Маю педагогічну та економічну вищу освіту. Буду вдячна за будь яку інформацію та допомогу. Всіх благ🙌
-
Різдвяна зустріч 🌟 ⠀ Якщо ти хочеш: ✨поринути у різдвяну атмосферу ✨знайти нових подруг ✨гарно провести час ⠀ То ця зустріч точно для тебе! ⠀ На тебе чекає: 🌲нові знайомства 🌲багато спілкування 🌲фоторепортаж від професійного фотографа instagram.com/oberemok.photo?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 🌲гаряче какао і різдвяне печиво, яке ти розмалюєш своїми руками 🍪 ⠀ 16 грудня | 12:00 📍Торонто ⠀ Ціна: 60 $ 🔥 для тих, хто вже був на наших заходах - 55 $ ⠀ Для запису скоріш пиши у Дірект: instagram.com/victoria_ivanovaaaaaa?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== ⠀ * кількість місць обмежена