Toronto Newcomers
-
Вітаю🙂 Буду щиро вдячна за допомогу з пошуком роботи та житла🙌 Понад 10 років викладаю англійську мову, є автором мотиваційної книги "22 кроки до себе", маю досвід в торгівлі та готельному бізнесі, маю глибокі знання з психології та коучингу. Маю педагогічну та економічну вищу освіту. Буду вдячна за будь яку інформацію та допомогу. Всіх благ🙌
-
Різдвяна зустріч 🌟 ⠀ Якщо ти хочеш: ✨поринути у різдвяну атмосферу ✨знайти нових подруг ✨гарно провести час ⠀ То ця зустріч точно для тебе! ⠀ На тебе чекає: 🌲нові знайомства 🌲багато спілкування 🌲фоторепортаж від професійного фотографа instagram.com/oberemok.photo?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 🌲гаряче какао і різдвяне печиво, яке ти розмалюєш своїми руками 🍪 ⠀ 16 грудня | 12:00 📍Торонто ⠀ Ціна: 60 $ 🔥 для тих, хто вже був на наших заходах - 55 $ ⠀ Для запису скоріш пиши у Дірект: instagram.com/victoria_ivanovaaaaaa?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== ⠀ * кількість місць обмежена
-
Бармен, отзовись 🙏🙏🙏 Четверг ивент на 11 am. Все детали в личные. Если есть знакомые, буду благодарна за помощь.
-
Є тут хто працює drywall finisher in union?
-
Если 475 local, то я
-
Тоже интересно узнать
-
Кто-то находил кальянные нормальные в Миссиссаге / Торонто / Этобико?