Toronto Newcomers
-
Так нас не було тут в минулому році.
-
Не хитрі, а домовиті . Багато писали, що подавалися одразу . Там формується пакет одразу на податки і кліматичні. Отримують тільки кліматичні. А нас відмовили.
-
Здайте декларацію за минулий рік.
-
Так а які тоді кліматичні за минулий рік ви хочете? Я теж подалась на кліматичні через 2 місяці після приїзду. І я здавала податкову декларацію за попередній рік, навіть якщо я ні одного дня не була в тому році в Канаді. Але мої прибутки все рівно дозволили мені отримати кліматичні. А ваші прибутки за минулий рік поза Канадою дозволять вам отримувати кліматичні?
-
Я приїхала в Канаду в травні 2022 року. В липні 2022 року подала декларацію за 2021 рік. В листопаді 2022 року отримала перші кліматичні виплати
-
Вам дали климатические когда вы не жили в Канаде?
-
Но с моим доходом не положенно 😅
-
До 1к
-
Welcome 🙏 to the word vacation chat.whatsapp.com/GEZYNlcYZim3DcYAuId9RL every day hot 🔥price погоджено з адміном
-
Угу. Выше 60к в год не дают ни климат ни gst
-
Добрий день, чи є тут хтось , хто може допомогти з переїздом у межах Торонто з Даунтауну у Мідтаун.Потрібна вантажівка та людина , яка зможе знести розібрані меблі та занести. Дякую заздалегідь.
-
👋 rental application легко заполнить? Кто-то заполнял?
-
ребята подскажите пожалуйста учителя по вождению для девушки G1, водить вообще не умеет, а у меня не хватает терпения :D