Toronto Newcomers
-
Я получила в пятницу. Получение по живой очереди с 12 до 12:30. На удивление людей практически не было, я приехала раньше и до 12 еще уже была с паспортом).
-
Так и есть
-
12500 с гривневых,как мне объясняли в Привате (с конвертацией),а с валютных до 100 тыс грн в эквиваленте
-
Спасибо за информацию!
-
Може хто підкаже де я можу сьогодні купити українські цукерки? Зоряне сяйво/ромашка?
-
Привет. Может кто знает где еще продают елки живые ?
-
Здравствуйте! Прeдлaгaем высoкooплaчивaемую рaбoту в Канаде. Зaрaботок от 800$ в день. Подойдут все, никакие влoжения не требуются. Рaбoта законная.
-
Доброго дня. Буду благодарна за контакты парикмахера в районе Торонто. Стрижка и окраска.
-
+380677784200 Телеграм Марина
-
instagram.com/mg.hairtoronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= (instagram.com/mg.hairtoronto?igshid=YmMyMTA2M2Y=)
-
Дівчатка неймовірно чудовий перукар (парикмахер) ціни і якість ставлення до роботи на найвищому рівні, що то наші люди
-
Старський, Ямі Ямі, дуже рідко у Фрешко, але дуже важко знайти
-
Треба контакти масаж спини , хто знає масажистів
-
Остеопат
-
4-bedroom basement for rent in North York (Yonge & Finch) Partially furnished Separate laundry Separate entrance Suitable for a family (no more than 5 people) No pet, no smoking Utilities based on the number of people Newly painted 2 parking spots on the driveway
-
Привіт Чи хтось хоче скласти компанію і вийти на коктейль в класний заклад сьогодні?
-
шукаю кількох співробітників готелю📌 Асистент за сумісництвом -Базова зарплата CAD 1800 - CAD 3500 Для обмеженого місця в Канаді - Ранкова зміна -Пообідня зміна - Досвід роботи не потрібен (проходить навчання) Якщо ви зацікавлені, будь ласка, повідомте мені Примітка _ Потрібна базова англійська
-
Хочу, но не могу 😀
-
Понимаю
-
www.instagram.com/massage_vnv?igsh=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
29 Jan 2023, 10:47
about an hour ago