Toronto Newcomers
-
Доброго дня, Шановні Українці! Я рада вам повідомити про нову дату проведення сесії "Гуманітарна Програма Імміграційний Шлях для Українців". Сесія буде проводитись онлайн 16 січня о 16:00 Ця сесія буде присвячена Гуманітарній програмі, як шляху отримання PR для Українців, постраждалих від війни. Ви отримаєте унікальну можливість дізнатися більше про цю програму, та задати запитання спеціалісту з багаторічним досвідом в сфері імміграції Джейн Каткова-Браун. Сесія буде проводитись онлайн через платформу Zoom 16 січня 2023 року о 16:00 Будь ласка, попередньо пройдіть реєстрацію - us06web.zoom.us/meeting/register/tZIlcOiuqjIuHNClxt41ZUEzfGkEJpxx5tVW Приєднуйтесь! З повагою, Anastasiia Vlasenko, Settlement Worker - Ukrainian Speaking| Catholic Crosscultural Services 164 Queen St. East, Suite 306, Brampton, ON L6V 1B4 Tel: 647.564.9789| 905.457.7740| Fax: 905.457.7769 |[email protected] www.ccscan.ca Gathering and working on the traditional land of the Mississaugas of the New Credit First Nation, Anishnawbe, Huron-Wendat, and Haudenosaunee Indigenous Peoples.
-
Бухгалтерські послуги та консультації, tax return, tax credits and benefits (в тому числі подача на ретроактивні виплати GST/HST). За деталями та контактами звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Ця про Гуманітарну програму
-
Дякую за роз'яснення, так і є.
-
Добрий вечір. При отриманні PR, чи заплатять за перші 18 місяців child benefit? Ніде не можу знайти інформацію.
-
До чого тут ПР? Вам достатньо просто прожити тут 18 міс і будете отримувати чайлд бенефіт
-
🛑🛑Ищу паpтнерoв кто хoчет бесплатнo обyчиться в сфeре крипты 🛑🛑 бeсплатнo нayчy всему для тoго чтобы пo нaчaлу помогaли мне а потoм cмoгли рaбoтaть cами и делитьcя процeнтом Рaботa не пыльная,нужно 1-2 чаcа в день и жeлaние рaзвиватьcя в дaннoм сoвpeменном напpaвлeнии Oбyчить ycпею за пoл дня и приступить к paбoтe мoжнo cрaзy 🛑🛑Пиши,я онлaйн 24 нa 7 ждy: @ATEATRTEMGOA
-
Розпродаю цигарки 35$ за блок , знижки.П.в л.п