Toronto Newcomers
-
Хороші новини від Піонтковського youtu.be/NbbaXqnA1Wk?si=Ho1p45VQGA7_bdbF
-
На нас напала росія і кожного дня обстрілює, не навпаки
-
Єто не укр правительство решило, а Путин , прошу не забываит РФ на нас напала, а не мы на нее
-
Сьебался так сиди и не пизди. молча.
-
ТЫ модератор лучше глянь на ту лексику которую используют во, вроде воспитаном обществе, а то что я написал, я даже извинился. Так что не превращайте чат в сборище быдла с которыми можно общаться на ты, даже не зная с кем ведёшь разговор.
-
Так давайте будь ласка хоч тут не воювати 🙏Доброго всім дня ❤️
-
Всім привіт! Мені 20 років, шукаю роботу в Торонто, приблизно район North York. Є досвід роботи в ресторані (миття посуди, також за необхідності допомагала повару з невеликими завданнями). Може бути робота на фабриках/ складах. Англійська рівень intermediate, проходжу зараз курси для її покращення, швидко навчаюсь. Буду вдячна за будь-які пропозиції!
-
материться никто не запрещал, а вот разжигать не надо
-
Больше огня не будет
-
Ок, принято, спасибо :)
-
Сьебывался ты, а я уехал ещё в 2014, как написал выше.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто робив у консульстві довіреність на отримання документів в Україні. Чи обов'язково її реєструвати в Україні та скільки це коштує? Дякую
-
Да, у нотариуса должны все внести в базу. Зависит от вашего нотариуса
-
О, буду летіти до Торонто, якщо буде місце можу комусь купити. Скільки можно в ручній везти?
-
Розпродаю цигарки 35$ за блок,в блоці 10 п-к, знижки Етобико, п . в л.п
-
Скажете какая процедура получений справки о несудимости для пр через Украину?
-
экспресс-подачу отменили сегодня
-
t.me/Toronto_Newcomers/124001
-
уже растянутая на полгода
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо хто мав подібний досвід. Мама і старша дитина мають Кует, вже в Торонто, і хочуть забрати 10- річну дитину, яка в Україні залишилась з татом до Канади. Але ця дитина не має Кует візи. Чи це реально і до кого можна звертатись з цим питанням ?Будемо дуже вдячні за підказки ❤️🇺🇦
29 Jan 2023, 10:47
98484/116825
12 minutes ago