Toronto Newcomers
-
Вопрос, 50 баксов это нормально или нет
-
9056602277 или этот телефон
-
6478922886 4100 Chesswood Dr unit 2, North York, ON M3J 2B9
-
Спасибо, нормальный ответ адекватного человека
-
Доброго дня, Шановні Українці! Це лист-нагадування про сесію "Гуманітарна Програма Імміграційний Шлях для Українців". Сесія буде проводитись онлайн, завтра, 16 січня о 16:00. Ця сесія буде присвячена Гуманітарній програмі, як шляху отримання PR для Українців, постраждалих від війни. Ви отримаєте унікальну можливість дізнатися більше про цю програму, та задати запитання спеціалісту з багаторічним досвідом в сфері імміграції Джейн Каткова-Браун. Якщо ви ще не встигли зареєструватись,будь ласка, пройдіть реєстрацію тут - us06web.zoom.us/meeting/register/tZIlcOiuqjIuHNClxt41ZUEzfGkEJpxx5tVW Побачимось! З повагою, Anastasiia Vlasenko, Settlement Worker - Ukrainian Speaking| Catholic Crosscultural Services 164 Queen St. East, Suite 306, Brampton, ON L6V 1B4 Tel: 647.564.9789| 905.457.7740| Fax: 905.457.7769 |[email protected] www.ccscan.ca Gathering and working on the traditional land of the Mississaugas of the New Credit First Nation, Anishnawbe, Huron-Wendat, and Haudenosaunee Indigenous Peoples. Your support makes all the difference in our work with newcomers. Please donate today. CCS is on social media: Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn
-
Доброго дня з нагоди відкриття нового українського бʼюті простору, в оренду здаються наступні місця для роботи бʼюті майстрам: -Візажисти ✅ -Бровисти✅ -Лешмейкери✅ -Майстрам перманенту ✅ -Майстрам манікюру✅ Одренда в районі Даунтаун, 10 хв пішки від метро Коледж, біля салону є паркінг і трамвайна зупинка. Ідея полягає в тому, що це буде власне бʼюті комʼюніті - де майстри будуть не тільки працювати, а ще там будуть проводитись різні бʼюті івенти, майстер класи, щомісячні майстер майнди, де ми будемо ставити цілі протягом місяця і маштабуватись, я хочу щоб майстри біля мене росли і маштабувались а як це зробити я знаю, бо сама в бʼюті бізнесі вже 6 років. Тому цікава оренда пишіть на інстаграм instagram.com/todorivaaa?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== www.instagram.com/toronto_beauty_community?igsh=MXhwb216NzAxNWZ1eA==