Toronto Newcomers
-
Ищу людей на удалённую ра6оту Занятость несколько часов в день🕰 Можно совмещать с основной работой! Мой интерес это процент от прибыли! Желающих попробовать жду в ЛС
-
БЕЗКОШТОВНІ ВСІ ЗАХОДИ!!!! Добрий день! Запрошуємо вас відвідати онлайн інформаційну сесію на тему Starting Your Business 101. Спікером на цій сесії буде small business advisor Vikas Jain. Ви дізнаєтесь перші кроки, які вам необхідно зробити при будування власного бізнесу в Канаді. 26 cічня об 10:30 у zoom Посилання на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/18E1RJ31TWUFq3QFMxA33qdmnWXHC7aGDHA6J6f297ss/edit Інформаційна сесія Starting a New Business 11am - 12pm January 26, 2024 Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/88120567176?pwd=a9LXBRkZaHyW3e9Hxm3Wap7wDcgMxa.1 За будь-якими питаннями звертайтесь за поштою [email protected] docs.google.com Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/88120567176?pwd=a9LXBRkZaHyW3e9Hxm3Wap7wDcgMxa.1 Join our Cloud HD Video Meeting Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board, conference, huddle, and training rooms, as well as executive offices and classrooms. Founded in 2011, Zoom helps businesses and organizations bring their teams together in a frictionless environment to get more done. Zoom is a publicly traded company headquartered in San Jose, CA. us06web.zoom.us Дякую і до зустрічі! Kristina Kvaratskheliia The Housing Help Centre 205-2500 Lawrence Avenue East, Scarborough, ON M1P 2R7 Cell: 416-402-5984 Tel: 416-285-8070 ext. 214 Email: [email protected]
-
Дівчатка доброго дня. Дівчинка з канадською освітою робить професійні майкапи, можливо де є для неї вакансії , рівень англ мови 6-7. Закінчила курси майкапу канадські, дуже якісні роботи - робить красунь Напишіть будь ласка в приват. Будемо дуже вдячні.
-
Ищу людей на удалённую ра6оту Занятость несколько часов в день🕰 Можно совмещать с основной работой! Мой интерес это процент от прибыли! Желающих попробовать жду в ЛС
-
Доброго дня! Завтра прилітаю в Торонто, підкажіть будь ласка куди можна звернутися що до безкоштовно поселення на перші 14 днів,🙏
-
В какой аэропорт и терминал напишите
-
На Торонто айленд, у меня друзья туда с Берлина прилетели осенью. Так же можно лоукостером (play по моему) прилететь в Гамильтон - но это прям очень плохо. Там даже Ворк пермит не дадут(
-
Торонто Пірсон аеропорт
-
Круто. Извините тогда за дезинформации. Мы летали в Амстердам через Исландию перед Новым годом, как вернулись я не видел никого. Очень маленький аэропорт. Причем как все пассажиры вышли мне показалось что и аэропорт закрывается.
-
До получения чемоданов получите Ворк пермит и постарайтесь получить СИН. Я к сожалению не знаю точно где СИН выдают( Поищите в чате, вроде писали где конкретно. Как выйдете с чемоданом сразу ищите табличку CUIAS. Если первый терминал то направо и немного пройтись. Если третий то как выходите сразу немного левее они стоят.
-
Это уж точно.
-
Value Village? Але я не впевнений. Там як пощастить. Краще на маркетпейсі пошукати як на мене.
-
t.me/denystatarenko Яє