Toronto Newcomers
-
Value Village? Але я не впевнений. Там як пощастить. Краще на маркетпейсі пошукати як на мене.
-
t.me/denystatarenko Яє
-
Доброго вечора! Намагаюсь уявити подальші кроки після отримання WP і SIN в аеропорту. Ну уявімо селять в готель на 2 тижні. Якщо, наприклад, ми собі плануємо інше місто, не Торонто, в провінції Онтаріо, яке знаходиться трохи далеко від самого Торонто. То чи можна просити, щоб дали готель в тому місті чи селять лише в Торонто? За цих 2 тижні потрібно швидко шукати житло. На скільки реально зняти житло без попередньої історії? Мед.обстеження можна проходити в менших містах чи лише в столицях провінцій?
-
Я извиняюсь, не знаю можно ли тут ссылки размещать, это ссылка на ломбард в Миссиссаге☝️
-
maps.app.goo.gl/B3qY2D1r5deZjjt99
-
Ну все до вас как то нашли и жилье и работу за эти две недели. Поэтому все можно. Главное не сидеть. Первое время надо быть очень активным. Про аренду. Мы сняли дом на 5ый день, заплатив за первый и последний. Я помогал приехавшим знакомым - сняли в течении недели в апартаментах. Можно снять даже с Европы. Но все зависит от работы. Ведь вы подписывает контракт на год, а потом ездить по 100км в одну сторону...
-
Если нет денег чтобы заплатить на несколько месяцев наперед, тогда ваш несложный вариант жилья на первые полгода будет комната, может подвал, смотря как договоритесь. Ищите на сайте Торонтовка, там через русскоговорящих легче будет что-то найти на первое время. Лучше комнату, в подвалах мало света, бывают холодные, и шум в верхнего этажа
-
Спасибо, пригодится
-
Добрий день! Запрошуємо вас завітати на наш онлайн івент, де ви дізнаєтесь умови отримання Permanent Residence за гуманітарною програмою. Він відбудеться 18 січня об 11 ранку, y zoom. Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/82812245960?pwd=zWop7FXvsybonlCHeH7Zz0A3iHgHjG.1 Join our Cloud HD Video Meeting Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board, conference, huddle, and training rooms, as well as executive offices and classrooms. Founded in 2011, Zoom helps businesses and organizations bring their teams together in a frictionless environment to get more done. Zoom is a publicly traded company headquartered in San Jose, CA. us06web.zoom.us Дякую і до зустрічі! Kristina Kvaratskheliia The Housing Help Centre 205-2500 Lawrence Avenue East, Scarborough, ON M1P 2R7 Cell: 416-402-5984 Tel: 416-285-8070 ext. 214 Email: [email protected]
-
Эфир в 11 утра! Эти зумы только безработные достойны смотреть? На гуманитарку надо потратить 10к. Когда их зарабатывать?
-
Available room for rent in middle town ( Eglinton West)
-
там є контакти організаторів, можливо можна буде в них попросити інформацію по підсумкам. я так один раз просила, зараз перешлю по гуманітарній що надали !!!!Тут можна подивитись інформацію по темі "Отримання PR за гуманітарною програмою" ( посилання на гайд від IRCC) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Спасибо вам большое. Вы очень помогаете своими постами. Я просто повозмущался)
-
Зазвичай такі інформаційні сесії (вебінари) робляться сеттлмент організаціями з стандартними робочими годинами (9-5, пон-п'ятн), тому і маємо що маємо 🤗