Toronto Newcomers
-
Thank you I`m really happy for what you made me achieve in life I must say you are a good woman because you keep making me feel like I am on top of the world, Just want to say a very big thank you to your company for it transparency. I had doubt at first but seeing I got paid I deemed my profit of $5000, it is necessary to share with the general public and let them know that you can be trusted thank you, 👇 👇 👇 👇 👇
-
Ищем продажника с хорошим английским Теплые клиенты Работа онлайн Парт тайм ГТА Подробнее в лс.
-
Здається простора, мебльована кімната в будинку для відповідальної та доброзичливої дівчини/жінки. Ми цінуємо тих, хто цінує чистоту та підтримує порядок у житловому просторі. Для нас важлива спокійна обстановка, тому ми шукаємо людину, яка цінує та поважає тиху атмосферу. Віддаємо перевагу орендареві, який працює повний робочий день. Повністю мебльована кімната Місця спільного користування Швидкісний інтернет Кухня та пральня 1 безкоштовне паркомісце Розташування: перехрестя Yonge & Steeles Thornhill/Markham 10-15 хвилин ходьби до торгового центру та продуктових магазинів. До зупинки 1 хвилина пішки. Чистий, спокійний та безпечний район. Орендна плата: 1100$ на місяць (можна домовитися) Кімната доступна: 1 лютого 2024 року Якщо ви зацікавлені та відповідаєте вищевказаним критеріям, зв’яжіться з Kate за номером 647 401 6942, щоб запланувати перегляд.
-
Здається мебльований бейсмент (1bedroom+den), своя кухня та ванна кімната, окремий вхід через гараж + 1 паркомісце. Ціна - 1650, сплата перший і останній місяць. Локація - Центральний Бремптон. Олексій - +1 (416) 886-8032
-
Ищу в команду партнера,сфера крипто.Пиши + в лс.
-
В чате отключены репорты 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Жду про GMC, Dodge, Ford видео. Более актуально в северной Америке.
-
Дамы и господа, леди и джентльмены, таки пришло время презентовать вам пока что самую замороченную работу из всех моих YouTube проектов. И замороченная она не просто так, ведь в ней целый небольшой мирок, в который я хочу забрать тебя на часик, чтобы ты действительно кайфанул и узнал о том, как создавалась немецкая тройка автопроизводителей, автомобили которых хочет каждый их нас. Добро пожаловать в мир Mercedes, Audi и BMW. Все, что уже можно было сделать я сделал, дальше судьба этого материала уже в ваших руках. Так что не стесняйтесь им делиться, ссылка на канал в описании моего профиля. Приятного просмотра 😉. youtu.be/s9CukRXhgaU?si=1g6Q4YuuBaITMyZA
-
А точно можно оформит новый WP с продолженым паспортом? Я слышал что только с новым. Что надо заказать новый
-
Супер тогда!