Toronto Newcomers
-
Ярмарок вакансій! Для тих, хто проживає у районах з поштовими кодами M4, M5, M6. У вівторок, 23 січня, з 10:00 до 12:30 запрошуємо на ярмарок вакансій на позицію School Crossing Guards. Зарплата — $17.23/година. Full/Part-time and Casual. Ярмарок відбудеться за адресою: 2930 Lake Shore Blvd W, Etobicoke. Для участі - реєструйтесь за посиланням. Після реєстрації надішліть резюме на email: [[email protected]](mailto:[email protected]) www.eventbrite.ca/e/hiring-event-school-crossing-guard-job-opportunities-tickets-794310071807 "
-
Сдается 1 комната с балконом в Таунхаусе для украинцев, без детей и животных. Toronto, район North York, Downsview Park. Всего 5 комнат. Туалет и ванна на две комнаты. Кухня с туалетом и холл на 1 этаже. Стиралка и сушилка в подвале. Гараж за доп. оплату. Цена 1200 в месяц + залог 1200. Для 1 или 2 человек. Вячеслав +1 306 202 9460
-
Напишіть мені завтра, спробую знайти час для дзвінка. Інформацію також можете почитати ось тут www.toronto.ca/community-people/employment-social-support/health-support/disability-support/#:~:text=provides%20income%20and%20employment%20support,to%20apply%20for%20the%20program.
-
My name is Domenico 🇮🇹
-
Hi guys I'm Italian guy I've been recently, I'm looking for a roommate in Rosedale area, if someone is interested can text me in private. 👌👌
-
Number one 😂
-
Grandee
-
😂😂😂
-
Привіт усім, мене звати Вячеслав, і я живу в North York, Toronto. Нещодавно сюди переїхав і шукаю роботу в сфері бухгалтерського обліку або bookkeeping. Готовий розглянути будь-яку позицію, навіть пов'язану з цим, щоб набратися досвіду. Володію QuickBooks та Sage 50, також маю знання з бухгалтерії. Працював у корпораціях Польщі та Чехії, останнє місце роботи - в Phillip Morris International. Буду радий новим знайомствам та допомозі у пошуку роботи 😉 www.linkedin.com/in/viacheslav-pak