Toronto Newcomers
-
Напишіть мені завтра, спробую знайти час для дзвінка. Інформацію також можете почитати ось тут www.toronto.ca/community-people/employment-social-support/health-support/disability-support/#:~:text=provides%20income%20and%20employment%20support,to%20apply%20for%20the%20program.
-
My name is Domenico 🇮🇹
-
Hi guys I'm Italian guy I've been recently, I'm looking for a roommate in Rosedale area, if someone is interested can text me in private. 👌👌
-
Number one 😂
-
Grandee
-
😂😂😂
-
Привіт усім, мене звати Вячеслав, і я живу в North York, Toronto. Нещодавно сюди переїхав і шукаю роботу в сфері бухгалтерського обліку або bookkeeping. Готовий розглянути будь-яку позицію, навіть пов'язану з цим, щоб набратися досвіду. Володію QuickBooks та Sage 50, також маю знання з бухгалтерії. Працював у корпораціях Польщі та Чехії, останнє місце роботи - в Phillip Morris International. Буду радий новим знайомствам та допомозі у пошуку роботи 😉 www.linkedin.com/in/viacheslav-pak
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Доброго дня! Мені потрібно оформити довіреність на маму яка знаходиться в Україні щоб вона змогла отримати мої документи. Я проглянула чат і розумію що для цього треба знайти в торонто нотаріуса і потім цю довіреність завірити у консульстві. Я тільки не зрозуміла як зробити щоб моя довіреність була українською мовою, чи може хтось пояснити?
-
З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ! 🇺🇦 ☄️ 15%OFF на всі концерти SKOFKA, DOVI, KOZAK SIROMAHA у США та Канаді 🇨🇦! 🖇Промокод: skofka2024 🎫Квитки: bomond.com/events/s-k-o-f-k-a Ми в Канад t.me/UA_Canada_Cuaet Слава Україні! ✊🏻
-
Спасибо за ответ
-
Всем привет , такой вопрос , кто то обращался к Максиму Гонякину ( иммиграционный юрист ) ?