Toronto Newcomers
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Доброго дня! Мені потрібно оформити довіреність на маму яка знаходиться в Україні щоб вона змогла отримати мої документи. Я проглянула чат і розумію що для цього треба знайти в торонто нотаріуса і потім цю довіреність завірити у консульстві. Я тільки не зрозуміла як зробити щоб моя довіреність була українською мовою, чи може хтось пояснити?
-
З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ! 🇺🇦 ☄️ 15%OFF на всі концерти SKOFKA, DOVI, KOZAK SIROMAHA у США та Канаді 🇨🇦! 🖇Промокод: skofka2024 🎫Квитки: bomond.com/events/s-k-o-f-k-a Ми в Канад t.me/UA_Canada_Cuaet Слава Україні! ✊🏻
-
Спасибо за ответ
-
Всем привет , такой вопрос , кто то обращался к Максиму Гонякину ( иммиграционный юрист ) ?
-
Конечно братан
-
Спасибо большое. А Вы могли бы пожалуйста подсказать куда надо пройти или у кого можно спросить где можно получить?
-
Подскажите пожалуйста, в аэропорту Торонто в аэропорту Пирсон все ещё выдают ворк пермит украинцам?
-
Доброго дня, шановні! В якому місті в аэропорту все ещё выдают WorkPermit? Меня интересует Торонто, Ванкувер, Монреаль. Свежие новости от новичков.
-
Спасибо)