Toronto Newcomers
-
Для начала попробуйте написать ему на официальный его email отразив в нем всю информацию и просьбу срочно выплатить зарплату. Так же поищите адвоката, который сможет вам помочь. Есть бесплатная помощь от студентов которые обучаются на данном направлении. Погуглите, думаю что то можно найти. У нас была подобная ситуация но дело разрешилось само собой и нашли другую работу.
-
🌟 Вакансія Координатора Івентів 🌟 Привіт усім! Ми шукаємо талановитого фахівця на парт-тайм для нашої команди! Якщо Ти: - Вмієш вести комунікацію з клієнтами та партнерами - Відповідально ставишся до організації та координації івентів; - Маєш сильні навички управління часом та приділяєш увагу деталям; - Володієш креативним підходом та вмієш розв'язувати проблеми на льоту; - Маєш досвід у проведенні подій та роботі з клієнтами. Обов'язки включають: - Комунікація зі спікерами, клієнтами та партнерами - Планування та ведення різнопланових івентів - Вирішення усіх організаційних питань Вимоги: - Досвід в івент-сфері або агенціях - Високі комунікаційні навички - Здатність працювати в обмежені терміни Надсилай своє резюме та LinkedIn на імейл [email protected] або мені у DM, разом із відповіддю на питання "чому ти зацікавлений у цій можливості?". Приєднуйся до нашої команди та створюй разом з нами неперевершені івенти! 🚀✨
-
В самому Торонто десь 250 буде
-
Найдешевше а Оквілі, 140 дол. за людину. В гуглі шукаєте Immigration Medical Centre та по локації заходите на сайт, часто ціну пишуть.
-
Ещё нет,но думаем. Визу хотела продлить для мамы
-
С 1 апреля по 1 ноября 2024 года сдается квартира по адресу 4070 confederation pkwy, Missisauga. 2 bedroom 2 bathroom. Панорамные окна в пол во всех комнатах, включены бассейн, два спортзала , игровые комнаты, 2 парковочных места, локер. 3000$. Вода и отопление включены в стоимость , электричество - нет
-
Канадська асоціація імміграційних юристів опублікувала статтю щодо продовження візи CUAET, яка закінчується 31 березня 2024 року. Асоціація рекомендувала продовжити термін для українців та їхніх родин до 1 серпня 2024 року. cila.co/the-urgent-need-to-extend-the-march-31-2024-cuaet-program-deadline/
-
Можно попросить контакт вашего специалиста,пожалуйста.
-
Ця інформація від CUIAS: "Якщо Ви плануєте подорож до Торонто, Гамільтона чи Оттави за програмою CUAET і не маєте місця, де зупинитися на перший час, будь ласка заповніть форму✍️ Опитування перед прильотом до Канади - Pre-arrival questionnaire? forms.gle/qwqybaMTDDVNyruN7 Чому це важливо? ✅ Заповнення форми не дає 100% гарантію поселення, але дає можливість нашій команді CUIAS Airport Reception опрацювати запити і максимально допомогти новоприбулим українцям після прибуття до Онтаріо. ❗️ВАЖЛИВО ●Реєстрація в готель відбувається впродовж останніх 24 або 72 годин (якщо у вас були пересадки на рейсах всередині Канади) після прибуття; ●Отримання при перетині кордону Work Permit, Study Permit, Visitor Record з позначкою CUAET. ●Люди, які прилетіли не за програмою CUAET, не можуть отримати поселення. ●Наявність українського громадянства чи посвідки на постійне місце проживання в Україні у вас і членів вашої родини; ●Зареєструватися на поселення неможливо наперед, тільки після прибуття до Канади, а також за наявності вільних готельних номерів на момент прибуття."
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Вам не надоело каждый день завтра выезжать?)