Toronto Newcomers
-
Ця інформація від CUIAS: "Якщо Ви плануєте подорож до Торонто, Гамільтона чи Оттави за програмою CUAET і не маєте місця, де зупинитися на перший час, будь ласка заповніть форму✍️ Опитування перед прильотом до Канади - Pre-arrival questionnaire? forms.gle/qwqybaMTDDVNyruN7 Чому це важливо? ✅ Заповнення форми не дає 100% гарантію поселення, але дає можливість нашій команді CUIAS Airport Reception опрацювати запити і максимально допомогти новоприбулим українцям після прибуття до Онтаріо. ❗️ВАЖЛИВО ●Реєстрація в готель відбувається впродовж останніх 24 або 72 годин (якщо у вас були пересадки на рейсах всередині Канади) після прибуття; ●Отримання при перетині кордону Work Permit, Study Permit, Visitor Record з позначкою CUAET. ●Люди, які прилетіли не за програмою CUAET, не можуть отримати поселення. ●Наявність українського громадянства чи посвідки на постійне місце проживання в Україні у вас і членів вашої родини; ●Зареєструватися на поселення неможливо наперед, тільки після прибуття до Канади, а також за наявності вільних готельних номерів на момент прибуття."
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Вам не надоело каждый день завтра выезжать?)
-
Надежда на продление есть
-
Ищу людей для заработка на p2p Готов научить новичков и людей без опыта.Профит 6-7%До 4 человек.Будем работать за %.По деталям в лс
-
а що ці 5 міс кому дадуть? Якщо майже 70% тих хто отримав візу по КУАЕТ за 2 роки так і не доїхали, то що їм ще доп 5 міс дадуть? Може би Українські іміграційники викостивували свій вплив та зусилля щоб прийняли щось що допоможе тим хто вже тут і шукає реально як залишитись, них для тих кому це і нафіг не потрібно було. Чи може я щось упускаю?
-
От ви цікаві. Багатьом візу одобрили в цьому грудні-січні. А комусь довго чекати , поки візу вклеють. А що, ті люди, які приїхали рік тому, до сих пір не знайшли роботу і привід як залишитися в Канаді після закінчення дії cuaet? Кожен зі своєї колокольні ситуацію розглядає. І якщо одній категорії людей можуть допомогти, то це не означає, що інша категорія має злитись та говорити, шо їм потрібніше, ніж іншим.🤷♀
-
я з вами згодний, але враження що всі ті хто хотів давно вже тут, а інщи просто понабирали собі віз та нікуди не їдуть. І стільки для них зусиль щоб вони....так і не доїхали по ітогу
-
У всех разная ситуация: мне дали визу в январе 2023, детям в октябре 2023, мужу - неделю назад. Нам доп. 5 месяцев помогли бы подготовиться получше финансово
-
Ох. Звичайно, багато таких, хто отримав і не збирався навіть їхати. То їхнє діло) але ми от позавчора отримали листа, що дитині вклеїли візу і чекаємо паспорт. Але, мы бомбили і были тривогу і писали в кризову. Якщо б не допомогли нам так швидко, то не змогли б поїхати ( і я думаю таких багато