Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t808352236T Offline
    t808352236T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Де у візі зазначено о кількості виїздів
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Прийміть це як данність. Одноразовий, бо можна по ньому прилетіти тільки один раз.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Есть два типа V-1 виз (если у человека V-1, конечно): одноразовый и мульти
    1 Reply Last reply
    0
  • t125058161T Offline
    t125058161T Offline
    Vasyl 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Чого одноразовий?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irinka K
    wrote on last edited by
    Привіт, продаю сумочки з українськими малюнками Hand made. Надіслала дівчинка з України вона сама цю красу зробила. Всі гроші йдуть на ЗСУ, у неї на фронті племінник і вона збирає на дрон + різні комплектуючі. Пишіть у Директ хто що вибрав. 💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    Так ви ж самі і поширюєте дезінформацію. Якщо віза - multiple entry, то вона багаторазова, навіть якщо CUAET. Я летіла через Лондон в Канаду з CUAET візою. Проблем не було. Але інші всі умови виконувались, тут ви праві
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Не указано. Обычно мультивиза. Наверно чел путает - бывает раньше давали или просишь без вклейки, то давали одноразовый электронный въезд- просто печатаешь с почты и го с паспортом. Если стоит виза - то хоть каждый день туда сюда выезжай.
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    OMG Visa, CUAET, multiple entries, мухи, котлети... Цей чат мертвий, бо на 1 розумну пораду знаходиться 10 "всезнайків з усіх питань" Ви 100% праві - я промовчу
    1 Reply Last reply
    0
  • t808352236T Offline
    t808352236T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Да, именно это у меня вызвало вопрос. А если мульт в Америку (канада или сша) и перксадка 2 часа в разных терминалах, то проблем вообще быть не должно
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Гарної усім п'ятниці :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Рома
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, двое мужчин ищут работу в сфере строительства .Мы занимаемся внутренним ремонтом , шпаклевкой , гипсокартон , ламинат, , плитка , покраской стен, установкой дверей . Если есть предложения напишите в личные сообщения или же звоните по номеру +1 (647) 879-3905
    1 Reply Last reply
    0
  • t756611277T Offline
    t756611277T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Привіт, хто таксує або що, може хто хоче допомогти з переїздом? (Без меблів, просто багато речей) Максимум 1година вашого часу. Є людина,що завантажить і розвантажить речі. Відстані до нового помешкання 2.2 км. День: субота 27.01( перша половина дня) Місце : Trinity Bellwoods Park Оплата: 50 * Ідеально якщо у вас пікап.
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    В такому разі можна із 2 уточненнями: 1) ці дві години в межах однієї дати (тобто, варіант прилетіли о 23:10 (Jan 30) і виліт о 01:00 (Jan 31) вже не пройде; 2) в межах аеропорту (між терміналами немає border control). Наскільки пригадую, в Лутоні (напр) його немає Але потрібно перевіряти конкретний аеропорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gago Gago
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, двое мужчин ищут работу в сфере строительства .Мы занимаемся внутренним ремонтом , шпаклевкой , гипсокартон , ламинат, , плитка , покраской стен, установкой дверей . Если есть предложения напишите в личные сообщения или же звоните по номеру +1 (647)6198419
    1 Reply Last reply
    0
  • t808352236T Offline
    t808352236T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Чого ви причипились,є документ, не треба брати під уваги малоймовірний кейс, де прилітає до Лондону о 23:50 і вилітає наступного дня, не бачив таких, або шукати рейси не нічні. Я задався цим питанням бо маю летіти до лас Вегасе прямим з Європи, є кілька варіантів і один це з пересадкою в хісроу, виліт 14:00 пересадка в іншому тнрміналі за дві години. Віза є. Віза є і канадська, ваша куает скоріш папірець а не Віза в паспорті. У мене обидві, на обох написано ViSA. Саме з цього еаписав, а не просто написав, а додав документ щоб не було яких ось домірковувань. Ви правильно звернули увагу на пересадку саме в один календарний день, але не вважайте себе розумнішим за мене! Бо я без претензій написав а ви на мене почали нести усілякі винятки та ситуації які слабо можуть бути в випадку перелілу до Канади. Я не економію, і намагаючись летати прямими з варшави або Амстердаму. Якщо ви обираєте переліт з 2 або більше пересадками це ваше право і я його не коментую. І при цьому я додав хоч якось документ на відміну від ваших зауважень і не більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ali Aliev
    wrote on last edited by
    Есть и такие случаи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ali Aliev
    wrote on last edited by
    У меня знакомый с Донецка получил Single Journey Travel Document, это одноразовый въезд, у него не было загранпаспорта Зачем вы дезинформируете людей ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t239914492T Offline
    t239914492T Offline
    🌙
    wrote on last edited by
    Віза CUAET видається multiple, це не одноразовий вʼїзд 🤦🏻‍♀️навіщо ви дезінформуєте людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t808352236T Offline
    t808352236T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Вот тут вы правы, указывая single journey travel document. И это не то что вклеено в паспорте. Да случаи у всех разные
    1 Reply Last reply
    0
  • t239914492T Offline
    t239914492T Offline
    🌙
    wrote on last edited by
    Віза видається на основі програми CUAET:)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags