Toronto Newcomers
-
мы при просмотре квартиры, оплатили last month картой подали заявку вечером из дома на утро заапрувили - все ок если небыло бы апрува- сказали просто пока холд висит, потом снимется и вернуться деньги Хотя в некоторых домах встречал просто сумма 500 за рассмотрение, не возвращается в случае отказа надо смотреть отзывы о собственнике обычно все понятно становится
-
For a full day experience, Thermea in Whitby is great and Scandinave. spa in Blue Mountain are both excellent! Both have places to stay over night, both have restaurants, hot springs, different types of massages and thermal baths.
-
встречусь с мужчиной ❤️🔥🙈
-
Там пацан сидит общается
-
Кинул на 150$
-
Это развод пацаны я попался
-
Один раз пару дней назад
-
😀 нет
-
Є така фірма як Aluminum Glazier +14167048014 По встановленню алюмінієвих вікон / дверей. Овнера звуть Анатолій, вік десь 60-65 років, ще в нього здається хвороба Паркінсона в нього трясуться кінцівки. Ця людина не виплачує гроші або виплачує частково, ( особисто мені з майже трьох місяців виплатив лише половину суми, є люди як я вже дізнався кому за місяць чи півтора не виплатив взагалі нічого ). З назбираних мною даних, це вже нажаль не вперше... Виправдовує все тим що йому не платять замовники, хоча на 8-10 об'єктах де особисто я був, робота продовжується а деякі об'єкти здаються. Незабаром ним будуть займатися відповідні органи. Будьте обережні і бережіть себе, не робіть моїх помилок, якщо не платить тиждень, максимум два, то просто йдіть з роботи, і звертайтеся у відповідні органи, не затягуйте. Всім добра ❤️