Toronto Newcomers
-
😀 нет
-
Є така фірма як Aluminum Glazier +14167048014 По встановленню алюмінієвих вікон / дверей. Овнера звуть Анатолій, вік десь 60-65 років, ще в нього здається хвороба Паркінсона в нього трясуться кінцівки. Ця людина не виплачує гроші або виплачує частково, ( особисто мені з майже трьох місяців виплатив лише половину суми, є люди як я вже дізнався кому за місяць чи півтора не виплатив взагалі нічого ). З назбираних мною даних, це вже нажаль не вперше... Виправдовує все тим що йому не платять замовники, хоча на 8-10 об'єктах де особисто я був, робота продовжується а деякі об'єкти здаються. Незабаром ним будуть займатися відповідні органи. Будьте обережні і бережіть себе, не робіть моїх помилок, якщо не платить тиждень, максимум два, то просто йдіть з роботи, і звертайтеся у відповідні органи, не затягуйте. Всім добра ❤️
-
Дай контакт пожалуйста
-
IELTS, CELPIP + PTE С 30 января в дополнение к IELTS и CELPIP для целей иммиграции будут приниматься результаты языкового теста Pearson Test of English (PTE). Вариант теста — Core. Исключение — Student Direct Stream, для этого направления PTE не принимается. Про PTE пока мало что известно; кто будет первопроходцем — пишите о впечатлениях, интересно. Официальный сайт теста тут: www.pearsonpte.com/pte-core 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться
-
Прикалываешься ? 😀😀🤣🤣
-
Всім привіт! Продаються меблі, які були у користуванні 2 місяці. Ліжко IKEA Malm - Queen size з 4ма висувними великими полицями - дуже зручне та містке Матрац IKEA Valevag - Queen size - дуже зручний та мʼякенький Разом ліжко та матрац 850 CAD + tax + наматрацник у подарунок Кофейний столик - дуже гарний та зручний в користуванні , дуже гарно вписується в інтерʼєр - 80 CAD + tax Набір двох столиків ( можна використовувати біля ліжка або дивану) - 70 CAD за набір + tax Тільки самовивіз, станція Eglinton, Midtown За будь-якими питаннями пишіть в пп🙏🏼