Toronto Newcomers
-
Мне адвокат сказал что принимают с діі довідки. Так что не знаю зачем парится с заверением
-
Там зверинец
-
Как повезёт. Что прям штурмуют консульства наши??
-
вообще как говорят что отказов не было, кто подавал распечатку из дии но лучше конечно заказать нормальную
-
ааа не мені не простіше))) я в калгарі зараз тому в едмонтон мені нема часу їздити))
-
Я когда был в консульстве, чел 3 дня приходил и в 3 день тоже так и не попал туда
-
А ты? Я нет
-
Очередь видел?)
-
Так получить через дію. Затем перевод і завірити в консульстві в порядку живої черги. Це простіше
-
🤷🏻♀️
-
только что был в консульстве, в очереди стоял 3 минуты в часы когда выдают справку, очередь двигается очень быстро
-
Вот ещё хороший вариант. Мне с израиля сделали справку, тоже онлайн и прислали по почте. Никуда не ходил. Думаю это такая практика везде в консульствах
-
ми написали письмо в посольство, и нам достаточно быстро заверили,никуда не приходя так что можно еще так попросить
-
Отримай ліцензію Security Guard та стань частниною нашої великої Security сімʼї. 👮🏽♂️🛡️ Мы запрошуєм чоловіків та жінок віком з 19 до 40 років, з діючим Work Permit до співпраці. Наша компанія гарантує офіційне працевлаштування в кращих охоронних компаніях GTA . Сфера охорони в Онтаріо, одна з не багатьох яка пропонує швидке отримання Permanint Resident. Для консультації українською мовою пишіть нам в Дірект - Ontario Security License 📩
-
Добрый вечер, предлагаем вам услуги опытного мастера на все руки . Выполню любые задачи и любой сложности. Выезд 100$ + оплата самой работы . Обращайтесь по номеру +1 (647) 879-3905
-
Доброго ранечку! Рада запросити до наших зустрічей українського консультанта з розвитку особистості; волонтера; працівника нон-профільноі організації Валентину Савенчук (Ukrainian personality development counsellor; volunteer; counsellor of non-profit organisation Valentyna Savenchuk) Перші кроки по прибуттю в Канаду: (Canada - first steps) ⁃ Wellcome - від реєстрації на рейс до зустрічі в Канаді ⁃ Що можна зробити вже в аеропорту? ⁃ Ваша безпека в Канаді. Як не потратити на гачок до шахраїв? ⁃ Що з англійським? ⁃ Житло чи робота - що перше? ⁃ Безкоштовні консультації по адаптації - де знайти? Лінк - us06web.zoom.us/j/88598117510 Запрошую 31 січня о 8:00 pm
-
Дякую 🤍
-
www.instagram.com/bearhug_cake?igsh=MXdrampqM2NzNnczYg==
-
Так, можу порекомендувати Олену)
-
Привіт, чи хтось знає хто робить бенто торти в Торонто?
29 Jan 2023, 10:47
99949/115901
about 2 hours ago