Toronto Newcomers
-
Зачем она вообще нужна? Я пришел, показал укр права, они их Тосканини и добили опыт, все
-
Ребята. Возьмите билеты за 30 и 30. 2 штуки? 24.08 не можу піти на Ukrainian Boat Party v Toronto. Продаю свої 2 квитки. Заплатила 144 канадських. Купили одні з перших- тому будуть зе 2 кепки в повдрунок від МоЛОКо Зараз на сайіт вони 105 американськиз , пл курсу це 145-150. 🙏🙏 facebook.com/events/s/ukrainian-boat-party-i-toronto/2046646518870875/
-
Пока ворк пермит будет в процессе оформления продления , он будет действителен? То есть если мой паспорт заканчивается в январе, я его сейчас продлю и подам на продление ворк пермита, и если до января они не сделают ворк пермит, после января он будет действовать?
-
Странно, попробуй в другом драйвцентре
-
В банке будет 5 долларов за месяц распечатка
-
С телефона неудобно. Лучше с компа- ищите statements.
-
Привіт. До котрої працюють волонтери в аеропорту?) Вже писали, але не можу знайти щось)
-
Дякую!
-
1. Ви здаєте тест в YMCA language assessment centre. Куди можете записались або он Лайн або прийшовши особисто. І ви обираєте час як і коли займатись . Після результатів тесту вас розподіляють до школи. Зі школою зв’язуєтесь за контактами які вам дали в YMCA. Вам можуть сказати що цей тиждень заповнений , і вам треба подзвонити через тиждень .
-
Не зрозуміла ваше питання . Про ваше бажання займатись 5 днів на тиждень вам треба сказати в YMCA центрі , і вони підбирають . Це можуть бути різні дві школи Одна он лайн і одна фізична . Але головне що ви повинні сказати шо ви б хотіли займатись 5 днів на тиждень
-
Продлить паспорт можно не раньше , чем за 2 месяца до окончания. Мой work permit заканчивается в конце сентября, мне пришло сообщение, когда я подала на продление, что мое разрешение на работу продлевается до конца года ( или до принятия решения по новому разрешению) Пока я буду ждать новое. А новое в пределах полугода. Нужно распечатать это сообщение и приложить к существующему work permit.