Toronto Newcomers
-
Телефонувала щн раз до лексус, можливо трапився такий агент Кажу можете відслідкувати для мене моє авто, будь ласка Взагалом: « так , можемо, але нам потрібно щоб поліція до нас зателефонувала і ми надамо їм дані трекінгу» Телефоную до поліції, чекаю на лінії 30 хв плюс мінус Кажу так то й так , лексус надасть вам трекінг мого авто , тільки просить щоб ви сконтактувались з ними А замість того щоб просто це зробити Каже: « вам потрібно перейти на сайт , там буде зверху справа віконечко , там є можливість типу добавити як нотатку по всій справі , напишіть там , що лексус просив сконтактувати офіцера з ними»
-
Попробуй потренировать свой мозг и глаза и ты увидишь, что я нигде не выражала ненависть к евреям и нигде не поддерживала террористов. И не пиши мне, я тебе не буду отвечать, ты не умеешь аргументировать и плюс ты низкопробный мужик , тк все время оскорбляешь других. Прощай
-
👀 WEBINAR в прямому ефірі Документи для подачі на PR (Permanent Resident) | CANADA | CUAEAT 🇺🇦🇨🇦 🎬ПОСИЛАННЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=cTu6dGsKEj8 🎙 Доповідач - Tamara Konoval R711465, сертифікований імміграційний консультант
-
Бюрократія в Україні - це майже її повна відсутність. Але є різниця: в Канаді в результаті буде результат (бюрократична система працює, хоч і й із затримками). В Україні результат непрогнозований. Але так, як в Канаді борються із угонщиками авто - то це, м'яко кажучи, не сильно радує. Головне, що в онлайні прямо вже маршрути є, в які порти переганяють, куди везуть, і де продають. Були фото, як викрадені авто продають навіть із номерами із Онтаріо. Поки єдиний механізм, який працює - перерахунок суми страховки на основі статистичних даних про угон (тобто, фінансовий тягар розподіляють між усіма застрахованими автовласниками)