Toronto Newcomers
-
Просто я до этого ему звонила, он не брал трубку. Затем написала сообщение, что хотела бы обсудить мой перевод в другой магазин и провинцию, в котором я работала до, а также тему моего отпуска, который он не дал мне в прошлом году. Он три дня морозился, и сегодня я написала что увольняюсь.
-
Деньги заплатил за отпуск который не дал?
-
Ну тогда точно следует обратиться в министерство
-
Тут треба внести ясність: 1) якщо ви вже звільнилися, то Letter of employment (лист про працевлаштування) вам не дадуть, бо вже там не працюєте. Якщо офіційно ви ще працюєте певний час (якщо є така домовленість), то можуть дати Lrtter of employment, зазначивши обумовлену дату звільнення. 2) Але ви можете отримати Record of Employment, де буде видно скільки часу ви працювали, коли працевлаштувалися і дату припинення роботи. Для цього напишіть їм офіційний лист. Вони також зобов'язані надіслати такий лист у держ органи.
-
Дякую 🤗 Домовленості про відпрацювання певного часу, не було. Зачекаю ще свого менеджера, спитаю ввечері. Так мені потрібен саме документ де вказано дати праці. Коли питала в імігрційного консультанта, вона сказала саме letter. Дякую що написали правильну назву, буду питати в них цей документ.
-
Реклама схвалена адмінами. Усім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на [email protected], у приватні повідомлення Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 28 лютого 2025 року за промокодом «TNEWC2» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль
-
Еще на станции метро Eglinton по выходе из метро есть филиал, в котором есть сотрудник украиноязычный
-
I'm giving you 70% off your first 5 trips on Hopp app. (Max $15 per trip) To accept, use code XGHLHL to sign up! Details: gethopp.com/en/invite?code=XGHLHL Promo varies by city
-
Бред
-
Ребят,чо за неоправданный хейт в сторону трампа? Он наконец то останавливает гибель вашей /нашей нации. Или вы хотите чтобы дети 18 лет последнии из украинцев погибать шли? Вам же ясно дали понять что Украину в НАТО не возьмут и солдат своих погибать за Украину не отправят. У США вливать деньги в Украину нет интереса, это не их проблема.У прошлой администрации сша цели не было войну остановить, они как и зеля делали бабки на войне. Европа отмазывалась деньгами и техникой. В рашке мяса для войны миллионы. Это было сразу понятно что война будет проиграна о чем я говорила ещё больше года назад.что итог будет слив ещё больше территории и гибель ещё большего количества украинцев( за что кстати получала лютый хейт, Ромчик привет)
-
Якщо вже зовсім сухо: 1) хто агресор (бо вже позиція змінилася на протилежну, самі конгресмени-республіканці в шоці)? 2) на кого потрібно тиснути? На жертву чи агресора. Якщо на жертву, то чим тоді ти відрізняєшся від агресора? 3) мова шла про компроміси з обох сторін: які компроміси ми почули з боку РФ (поки тільки пропозиції не брати Україну в НАТО, поступитися територіями, зняти із РФ санкції, ну і вишенька на торті - запросити агресора в G7). 4) Про фінансування України: тут навіть не просять подарувати кошти, а позичти під проценти (по ленд-лізу - ні!). Останній указ був заборонити приватним американським компаніям із оборонки продавати зброю в Україну. Тобто, щоб навіть європейські країни не могли закуповувати для України. таких миротворців ще світ не знав.