Toronto Newcomers
-
підкажи, будь ласка, який пункт саме до цього відповідає. Я прочитаю, але велика сторінка. 1. Також ФОП - це підприємська діяльність вважається, а там без підприємницької написано з першого абзаца 2. Хто був резидентом. Повторення пункта, що під резиденство вимоги спірні
-
Смотри вторую ссылку
-
Цікаво. Закручено все там. Я прочитав це як компанія яка є не резидентом, а надає послуги в Канаді як резидент. Чи не так? Тобто я хочу сказать що послуги я в Канаді не надаю, а також не резидент
-
laws-lois.justice.gc.ca/eNg/acts/I-3.3/page-103.html#h-300489
-
laws-lois.justice.gc.ca/eNg/acts/I-3.3/page-64.html#h-292582
-
90 (1) In computing the income for a taxation year of a taxpayer resident in Canada, there is to be included any amount received by the taxpayer at any time in the year as, on account or in lieu of payment of, or in satisfaction of, a dividend on a share owned by the taxpayer of the capital stock of a non-resident corporation.
-
чому? Дохід іде на український фоп, який надсилає на українську картку з українськими податками. 180 днів, як я думав, то це коли людина є резидентом і має всі особливості резидента, а з фопом і нашою візою - це спірне питання У вас є конкретика з цією інформацією? Цікаво, можливо ця інформація офіційно десь занотована
-
Через 180 дней после прибытия вы должны декларировать весь ваш доход, и, соответственно, платить за него налог
-
Я вам ещё раз говорю что они долаживали документы на ребёнка разрешение отца в польше В Варшаве они живут в лагере для беженцев рядом дверь визового центра она лично относила документы документы разрешение отца и офицер сказал что доложит документы в анкету и так не вложил прошло два месяца с момента долаживания документов ей пришёл ответ что документы не доложены в анкету .я вам рассказую что мне сказали знакомые отец на Украине
-
У меня тоже были проблемы с активацией. Лучше подойти в отделение банка
-
Benny's Barber Shop +1 416-766-4404 maps.app.goo.gl/EVE9S22mxxNJJfgm7 Сын и отец албанцы, очень доброжелательные и отлично стригут
-
Добавляйтесь хто користується
-
zen.ly/yura_vodyaniy
-
Напевно 😊 Дякую. 🙏Будемо детальніше розбиратись Ось посилання на quora: www.quora.com/Can-I-work-remotely-while-on-a-visitor-visa-in-Canada
-
Наверное для начала здесь: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html Я так до конца и не разобрался если честно 😅 Но думаю тип визы в данном случае ничего не означает
-
Ну від випадка до випадка все залежить по зарплаті та іншому. В планах тут залишатись немає. У нас же Visitor visa. Дивно. А з ким це потрібно консультуватись? Я теж думаю я такий не один хто піднімав цю тему, але не бачив. Можливо хтось більше знає детально і конкретно що та як. Хотілось би по закону як конкретно чи можна так чи ні. На Quora читав якщо працюєш в на іншу країну ремоут, і ніде тут не зареєстрований, плюс візітор віза, то можна працювати в іншій країні і платить податки там
-
Доброго вечора. Чи був у когось досвід пошуку інформації чи можливо працювати як ФОП в Україні і проживати в Канаді працюючи онлайн. В такому випадку податки платити тільки в Україні і надсилати кошти на канадський рахунок. Думаю не потрібно в такому випадку реєструватись і сплачувати податки в Канаді. Чи можливо я в чомусь помиляюсь? Дякую