Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 142.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    kantor
    1 Reply Last reply
    0
  • t452548507T Offline
    t452548507T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Здравствуйте уважаемые форумчане, поделитесь информацией где выгоднее поменять американские доллары на канадские ? Заранее спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t310053645T Offline
    t310053645T Offline
    Yuliіa
    wrote on last edited by
    Всім дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t453354133T Offline
    t453354133T Offline
    Uliana Уляна
    wrote on last edited by
    Подивіться групи в Фейсбуці мамочок в Торонто і обмін речей, там часто щось віддають
    1 Reply Last reply
    0
  • t742916862T Offline
    t742916862T Offline
    Iryna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Мы вчера были в Миссисаге - нечего смотреть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742916862T Offline
    t742916862T Offline
    Iryna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Магазин deals on 7
    1 Reply Last reply
    0
  • t417487461T Offline
    t417487461T Offline
    Sofiia Kutiepova
    wrote on last edited by
    Ещё есть магазин restore
    1 Reply Last reply
    0
  • t286475195T Offline
    t286475195T Offline
    Надежда
    wrote on last edited by
    Маркетплейс на фейсбуке
    1 Reply Last reply
    0
  • t425681435T Offline
    t425681435T Offline
    Markiian Romanets
    wrote on last edited by
    Привіт. Шукаю людину яка ближчим часом летітиме назад в Україну. Потрібно передати гуманітарку нашим хлопцям
    1 Reply Last reply
    0
  • t310053645T Offline
    t310053645T Offline
    Yuliіa
    wrote on last edited by
    Всім добрий день! Я з подружкою тільки переїхали на нову квартиру і потребуємо деяких речей: чайник, маленька кастрюлька та жаровня, мікрохвильовка, пилосос, диван та ліжка. Скажіть будь ласка, чи знаєте ви місця де ми б могли придбати ці речі дешево або задарма? Завчасно дякую! А ще у нас є міні-холодильник, і ми можемо комусь його віддати з новоприбулих.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galyna1111
    wrote on last edited by
    ребят, муж поступает в трак школу , перед поступлением они сегодня проходят теорию а завтра должны сдать они уже тест по этой системе...на английском что читают им сейчас...он ничего не понимает в этой терминологии...может у кого-то есть тесты на сдачу именно по тормозной системе...им книгу дадут, но по ней, тем более на английском, ничего не успеешь подготовить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galyna1111
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответы по сдаче класса А в Торонто. Но тут теперь другая проблема. Муж сдал жтот тест, первый день сегодня подготовка у них перед учебой. Там что-то я так поняла про тормозную систему....я в этом не разбираюсь....суть в чем...сегодня все на английском ему рассказывают...он не понимает..сегодня дадут книгу на английском, по которой готовится нужно и завтра сдавать экзамен....вы не щнаете, есть ли что-то подобное на русском и как это все сдается тестами..может можно по специальным тестам подгововится. По классу А он сдал, обучение еще не прошел, перед обучением у него один день по тормозной системе подготовкк и завтра по ней же сдача теста, вот он и не знает, как сдать, книгу только дали мржет есть тесты по ней на русском или хотя бы на английском!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Паспорта. я вже писала десь тут про мої дії. Дублюю: В Туреччині Анкара - 16.05 відправила з PTT, 17.05 отримав візовий центр по трекінгу від PTT. 20.05 центр написав лист - потрібен нумер телефону турецький. Відповіла. Потім тиша. 27.05 написала їм лист, на який ми стадії и чому я не отримала візового центру трекінг нумера. Вони зразу вислали мені на на мою пошту свої нумера трекінга. До речі, ни які повідомлення по переміщенню на мою пошту, ані у кабінет так і не приходили. Але є люди, які такі повідомлення в Туреччині отримували. Запрос по нумеру треккінга видав, що мої паспорта з 24.05 вже лежать у посольстві. Всі візови центри мають сторінку для свого треккінгу і на сайті є їх пошта. Далі 31.05 я написала в посольство, не могли б вони прискорити. Вони відповіли одразу, що дуже-дуже заклопотані , але в моєму кабінеті IRCC відразу змінився статус - на нема рішення, та знову підтвердження біометріі. Це означало , що вони активизували процесс. Та 2.06 - статус знов змінився на узгоджено - це означає , що візи вкліяли. 3.06 - треккінг показав, що паспорта передани з посольства до візового центру. Одразу написала в центр запит - чи відправлять їх курьєром сьогодні. Дочекалась відповіді- у той же день відповили у листі, що відправили вже курьєром і це ж підтвердив їх трекєр. Теоретично - на другий день могли прийти. Потрібно сказати, що відповідають вони на пісьма швидко у той же день. …… Ну і вот 6.06 отримала паспорти від кур'єра – мультивізи до закінчення паспортів із кодами 999.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Англійською, безумовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t448449251T Offline
    t448449251T Offline
    Mitya
    wrote on last edited by
    Написал Вам в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galyna1111
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответы по сдаче класса А в Торонто. Но тут теперь другая проблема. Муж сдал жтот тест, первый день сегодня подготовка у них перед учебой. Там что-то я так поняла про тормозную систему....я в этом не разбираюсь....суть в чем...сегодня все на английском ему рассказывают...он не понимает..сегодня дадут книгу на английском, по которой готовится нужно и завтра сдавать экзамен....вы не щнаете, есть ли что-то подобное на русском и как это все сдается тестами..может можно по специальным тестам подгововится
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksiyxa
    wrote on last edited by
    Доброго дня , шукаємо квартиру для 4 чоловік ( 2 дорослих + 2 дітей) , в Торонто, хотів запитати чи здатуть в оренду квартиру з 1 бедрум для нас , чи мусово шукати з 2а бедрум? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t928167579T Offline
    t928167579T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Paysend
    1 Reply Last reply
    0
  • t1260389188T Offline
    t1260389188T Offline
    ДНК
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, где в Торонто сейчас находятся центры, где прибывшим украинцам можно поехать взять необходимые вещи для жизни? Забыла как они называются
    1 Reply Last reply
    0
  • t742916862T Offline
    t742916862T Offline
    Iryna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Привіт, може тут є хтось хто віддає/продає меблі в гарному стані? (Все крім ліжка цікавить, бо квартира пуста). Район Finch ttc
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags