Toronto Newcomers
-
Ну они у вас не считаются даже для Украины. Значит и подтвердить их здесь невозможно. В дии возможно скоро появится возможность
-
York Region це сила 💪
-
Дякую що нагадали, декілька людей мене тегали з питаннями після цього смс, я не встигла відписати, безкоштовний проїзд по York Region - інфа у пості цієї пані добродійки t.me/Toronto_Newcomers/16481?single
-
Вітаю, чи летів хтось в Канаду з Варшави, маючи тільки український ід-паспорт і візу фоіл лесс? Прямий рейс космічної ціни, тож який краще вибрати з пересадками, в яких країнах Європи, щоб пропустили з ід-пасп без проблем?
-
У меня на Air Canada будет пересадка в Копенгагене. А до Копенгагена будет Turkish Airlines. Получается я не могу отдельно на 2 рейса забронировать себе места? 🤔
-
Всем привет Здравствуйте У меня вопрос.. У меня украинские права на 2 года,но они прострочены ,срок прошёл в 21 году На постоянные не смог поменять в Украине,и сейчас естественно Смогу ли я в Канаде тоже обменять свои простроченые права? Или же они уже потеряли какую нибудь ценность,и придётся сдавать все заново?
-
Можемо в лс поспілкуватися
-
Чесно я загубив права в лютому коли їхав на роботу у Польщу.сказав що війна і забув дома.мені дали 2 роки стажу без одного дня. Це було в суботу.сказали що в понеділок я вже можу здавати джі фул.але записалися коли у мене були видані права я показав фотографію 2006 рік.і вони це внесли в комютер
-
Права в Торонто не меняют, а сдают экзамены на канадские. Украинские не забирают