Toronto Newcomers
-
в мене писали о 17:00 EEST ми за пів години вже сиділи на поготові
-
За 10 хв до
-
я зашла за 12 мин и нифига + они обещали в 18 по укр времени
-
Странно в 17 00 по Варшаве это 16 00
-
ми за 10хв зайшли, було відкрито і вже не лишилося квитків
-
за 10 хвилин вже не було
-
Кто-то успел вообще зарегистрироваться на билет от miles4migrants? Я зашёл минута в минуту и уже пишет что все анкеты по количеству заполнены.
-
В Канаді до шостого (1 - 6) класу вважається початкова школа, в деяких районах до п'ятого. Початкова і середня (елементарі та мідл) можуть бути в одному приміщенні, вхід у кожної свій, або можуть бути різні приміщення. Хай скул, тобто старші класи (10, 11, 12) - це окреме приміщення, може бути навіть в іншому районі. Тобто тут не так як у нас, тут може бути окремо всі ступені навчання, окремо початкова (1-6), окремо середня (7-9) і окремо старша до 12 класу. У кожної школи є свій сайт, де можна все дізнатися.
-
благодаря этому видео нашла этот чат))
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка чи можна записати дітей до школи, якщо ми ще не в Канаді? Плануємо прилетіти через місяць. І хто знає які там школи, так як на Україні з 1 по 11 клас у однійм приміщені? Чи молодші класи це одна школа, а старші інша. У мене двоє дітей, 4 і 7 класи, цікавить чи зможуть вони відвідувати одну школу разом? Дякую за будь яку відповідь🙏
-
Спасибо