Toronto Newcomers
-
Я-точно, хоть и не так давно. Я согласна с утверждением, что при прочих равных на руководящую должность возьмут местного, а не иммигранта, но не согласна с тем, что на хорошие вакансии прям очередь километровая стоит. Из тех 400 аппликантов на первое интервью явится не больше половины, потому что пока дождёшься приглашения на интервью - уже 100 раз успеешь на другую работу выйти))) Я так согласилась на одну вакансию ( ну или меня взяли, кому как больше нравится), дата выхода на работу была через месяц!!!! от получения джоб оффер. Я за этот месяц прошла ещё десяток интервью и получила ещё несколько предложений. Соответственно, выбрала где потеплее и отказалась от первого предложения, хотя оно тоже было вполне достойным.
-
Привет Я не риелтор, но напиши в лс
-
Ок, дякую, шукаю!🤔
-
Прікольно!) Неочікувано. Підкажіть лінк, де це зробити?! Будь ласка.
-
Вже прочитала((( А для працюючих взагалі без варіантів знижки на Престо?
-
Як її отримати?
-
www.niagaraparks.com/ вот здесь перечень что можно посетить и отдельно цены и можно купить adventure pass. Развлекух много. Между ними автобус ездит
-
Доброго дня. Запишуть. Моєму синові 16, іде в 11 клас. Але потрібен довгостроковій договір оренди житла для реєстрації.
-
Дуже дякую!
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, хтось подавався, щоб отримати знижку на Presto card (тоді проїзд по 2.10) Якщо так, поділіться, будь ласка, як це зробити?)
-
Влада, я вам насправді також дуже вдячний за активну участь і бажання допомогти іншим. Ніхто не може знати всю інформацію, для цього і є такі чати, щоб "не набивати шишки" за високу ціну, а скористатися чиїмось успішним досвідом або інформацією, яка буде корисною іншим. Вибачайте, якщо десь різко відповів, я бачу ваше бажання допомогти, а з іншої сторони хочеться, щоб була адекватна оцінка реальності (бо не все так легко, швидко і дешево, як би хотілося). Вважаю, що важливо підтримувати один одного і ділитися порадами відкрито, а з іншої сторони - важливо критично сприймати поради (бо те, що комусь із англійською на рівні C1-C2 буде легко, іншому із англійською B1 буде набагато важче через звичайну конкуренцію на ринку). В Канаді (Онтаріо особливо) дуже багато іммігрантів: індусів, китайців, філіпінців, афро-американців... І якщо ком'юніті українців буде більшим і міцнішим, українці і Канада тільки виграють. В еміграції головне правило, яке треба зрозуміти: "Ти більш успішніший, коли навколо тебе успішніше ком'юніті".