Toronto Newcomers
-
Якщо ви ще в Україні, дзвоніть в прикордонну службо, бо змінюються правила виїзду. Там точно скажуть
-
В мене була така ситуація. Я завантажила додаток і зареєструвала його на кредитку. Всі інші рахунки (дебет та фіндопомога) позначалися як Other). Коли намагалась з фіндопомоги погасити кредитку, нічого не вдавалося - гроші є, а скористатися неможливо. Знайомий канадієць подивився, здивувався "чому Others, де Chequing?", порекомендував телефонувати в кол-центр. Англійська в мене не настільки добра, щоб такі питання вирішувати по телефону, тому пішла у відділення до менеджера, який мені рахунок відкривав. За кілька хвилин проблему було вирішено: в додаток внесли дебетову картку, зробили на неї потрібні налаштування і там же погасили кредитку.
-
Это молния там так шмаляет в городе?
-
Привіт всім! Цікавить інформація про канадські водійські права. Скільки часу дійсні укр водійські права в провінції Онтаріо? І хто може поділитись посиланнями на реєстрацію та здачу екзамену
-
Доброго вечора, хотівби дізнатись, я зможу перевести кошти в Україну з Канади, на пряму(через додаток Monobank) чи як краще можна це робити?