Toronto Newcomers
-
У мене в библиотеці спитали адресу і все - дали картку
-
Я користуюсь My TTC. Якщо просто на сайті користуватися планувальником, він ще й вартість поїздки вказує. www.ttc.ca/trip-planner
-
Потрібно спочатку відмінити вже існуючу дату "Reschedule appointment" графа,пробували натискати? Я відміняла один раз,але за кордоном
-
В нас це не пройшло((( В нашій бібліотеці (що найближче до нас),літня жінка росіянка - бібліотекар. Склалося враження,що причина відмови не в підтвердженні адреси. Дуже дивно, в банку та для отримання OHIPдостатньо було документа людини,в якої ми зупинилися,для підтвердження адреси проживання. А в бібліотеці цього недостатньо 🙄
-
Как работа жизни мешает , так домой потянуло....... Спасмбо еще раз !
-
Aй , спасибо !!! Прямо в онлайне делает ?
-
Все относительно 😂😂😂
-
Маки для сверходаренных и богатых, я и не мечтаю. Мне чего под Линукс , или W11
-
если у Вас mac с этим справится imovie
-
Спасибо , полные версииMOVAVI лежат на пиратских сайтах в Украине и России. А значит проблема исчезла. Буду пробовать
-
www.google.com.ua/search?q=how+to+make+a+slideshow+with+music+and+pictures+for+free&client=safari&hl=en-ua&sxsrf=ALiCzsbgjyV8_UXME-ERB9TvatZJJKOpyg%3A1658003103326&ei=nx7TYsLUE8ufptQP4qSz4AM&oq=create+video+slideshow&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYATIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwA0oECEEYAFAAWABgrCFoAHACeACAAZgBiAGYAZIBAzAuMZgBAMgBCMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
-
Sin - Canada Service Ohip - Ontario Service
-
Вопрос по Ютьюбу. Получил запросы по созданию видоролика и из фото по посещению рынка радио/ электроники Бодьшого Лос Анжелеса , с музычкой или моимт комментариями. 1. Можно ли заливать фото напрямую на Ютьюб чтобы он сам видеоряд создавал? Есть ли в нкм онлайновый видеоредактор ? 2. Если нет Плиз посоветуйте ПРОСТОЙ редактор для создания видеоряда В MP4. СПАСИБО ВСЕМ ОТВЕТИВШИМ В ЛИЧКУ !
-
А після басейну кудись далі..
-
Є бажаючі ще в басейн?