Toronto Newcomers
-
Ризик несплатоспроможності хто буде нести?
-
Скільки з собою привезли 😉 Тут паспорт і ворк перміт в кожного бомжа просто по факту народження, щось не чув щоб просто так видавали кредит.
-
Скажіть скільки канадських доларів можна взяти за 500$ амер? В Канаді вже. +- Думаю де краще обміняти
-
Чомусь завжди пишуть що знають про когось, а не про себе. 😉
-
Всем привет, есть 2 вопроса подскажите пожалуйста в лс 1. Есть ли у кого диабет(t1) и кто получает/покупает инсулин. 2. Хочу взять телефон в кредит для кредитной истории, как это правильно сделать?
-
Ви недомовляєте якісь деталі. Не обовязково security deposit, достатньо наявності просто deposit (привезли якісь гроші з собою). А от просто з пустими кишенями зайти в банк і тримати кредит - не буває. Вже черга бомжів би стояла: в них же все є - і статус і ворк перміт 😜
-
Бачу розбираєшся.👍 Моїм новоприбулим видали дебіт, та кред картку в СІВС банку. Це факт, відкриття рахунку середина квітня, отримали по почті спочатку картку згодом пін код до цієі картки( без ніякого секьюр детозіта). Тут вище писали що отримували на таких же умавах і в RBC банку теж.
-
Ааа - ну то це зовсім інша справа! Я ж питав чи це часом не hypothecated credit card в народі відома як "через security deposit" Статус Василя тут не розглядається, бо без нього взагалі не видадуть ніякої картки, як власнику основного рахунку. (А паровозиком можна отримати кредитку хоч на бабцю в Україні - відповідальним лишається власник основного рахунку). А от так, щоб без грошей чи кредиту довіри - не дають 😉 Бо х тож ж буде нести відповідальність за дефолт?
-
Чи кредитна картка чи лінія чи мортгич чи Overdraft Limit - це все різні форми кредиту. 😉 То я так розумію, що видають за просто так кусок пластмаси з надписом Debit Visa?