Toronto Newcomers
-
Бо я в пригороді зараз, це печалька 😃
-
Так
-
York region це система транспортна. По yonge на північ від фінч їде
-
Це типу деклофенака нашого?
-
Синя гілка йорка це катастрофа, в них затримки часті особливо в сторону нью маркета, якось 30 хв + було 😄
-
Ну і так через міграційну воно все й пішло. Але охіп зате зразу видали 😄 кому як повезе, декому не дають
-
Ні, то не того шо чекати чергу, просто є випадки коли через IRCC подають заявки, певно якась вибірка в них там є теж. Не знаю. Мені в першому місці сказали шо не знаєм, всім за 5 хв дають, а вас просить через міграційну 😀
-
Мы получили, все ок. Просто видел, что люди приезжали в 7 утра и стояли долго в очереди. Возможно ехать после обеда вариант лучше.
-
Це не індивідуальний випадок, таке трапляється. Просто якщо це з вами трапилось то зачекайте, сін прийде поштою, не потрібно подаватись через друге місце сервіс канади, там скажуть те саме
-
Там з сіном не всім дають одразу, мені наприклад не пощастило і в сервіс канада вони заповняли за мене аплікацію онлайн. Лист з кодом прийшов за 18 робочих днів (майже місяць)
-
Теж цікаво хто вже вийшов на роботу і на яку посаду з яким бекграундом
-
Быстро, только на фабрику или стройку. Фабрика 15-17$ в час стройка 24 , но там и работа не сахар. Но для начала хоть что-то.
-
Не соглашусь! Крайне удобно и продуманно . В разы лучше чем в Европе. А по поводу опозданий за. 2 недели я не разу не опоздал.
-
Возможно кому-то будет полезно при получении SIN. Приехали в центр в 15:00, очереди почти не было. В 16:00 вышли с SIN.