Toronto Newcomers
-
Ти погано розумієшь термінологую і що таке bias :) краще не пиши якщо не розумієшь що це означає. І так, ти нк бачив лють місцевих в коментах в фб де нащі таке питали. Навіть переркладачем вониивсе бачать перекладають та розуміють. А потім наших не беруть на роботу ( а тут вже статистика є) тому що дословно "я краще візьму того хлопця з індії бо він будет працювати тут скільки треба та наробляти досвід, а ващі роблять 1 тиждень та мовчки від'їжджають до дому"
-
За 2022 аж 3м росіянам дали, доречі :)
-
Навіщо ви так захищаєте шахраїв? У вас хтось в родині так зроьив та вам пече? Хочется виправдати аморальний вчинок?
-
Итак 0,1% идиотов,которые есть во всех нациях = плохая нация потому что так подумал какой то индус Рахуд Лакум (с) эксперт чата Oleksii Kolodkin По этому Oleksii решил насрать в чат,что все украинцы плохие,и Рахуд будет осуждать всех нас,ведь одна калека из фб вкинула вброс и это правда
-
Я про канаду
-
Ви про біженство писали, я вам відповів офіційну статистику - 3 громадянина рф отримали біжкнство в канаді за весь 2022. Не набридло дурня валяти?
-
Де я казав що всі україньці погані? Пролистайте доверх та пригадайте з чого все почалося. Що ще одна особа вирішила приїхати до Канади та хапанути грошей та поїхати назад. Справа не в статистиці, а в тому що це у всіх передтносом, цим хизуються в фб, а ви замісц того щоб засуджувати таку поведінку, виправдовуєте цих людей, кажете "ой надурив - та й нехай, з канадія не убуде". Подивиться новини з України останніх днів, там оьлава була на корупціонерів, дуже багато кого взяли у тому числі серед тих хто крав на армії. Я дуже чекаю як ви їх вчинок теж будете виправдовувати, бо це у вашому моральному коді, як я зрозумів же
-
Короче, только придурки всякие и считают,что пара сваливших идиотов,которые понахватали с дуру куеты и ю4ю и 3к по пути в канаде - это все украинцы. На деле же это будет влиять при иммиграции в ту же америку,потому что ю4ю предосмотрело это,и те кто так сделал будут иметь проблемы когда будут переоформлять свой статус в америке