Toronto Newcomers
-
Дуже дякую за відповідь🙏🙏🙏🙏
-
Якщо ви про miles4migrants кажете, то там повідомляють десь за пів місяця до самої дати вильоту.(в мене так було)
-
Скажіть будь ласка - за скільки +- днів до вильоту, відправляють квитки на імеіл, тим, хто виграв в розіграші?🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня Поділіться інформацією будь ласка Де ви знаходили реквізити для курєрської доставки з Мадриду
-
Вітаю , підскажіть , а кімнату де краще шукати , є якийсь там сайт по ренту чи то тільки в групах на фейсбуці?
-
Здравствуйте. А не подскажите где в Торонто/Этобико/Миссасага есть большой торговый центр и игровым пространством для детей? Чтоб ребенок 4 года смог полазить и побегать вдоволь.
-
УРОКИ ФОРТЕПІАНО ОНЛАЙН 🎹🎵 -Досі хочеш навчитись грати але ніяк не виходить по безкоштовним додатках на смартфоні? -Завжди мріяв але відкладав на потім?! Тоді саме час прийти до нас на заняття 🎹 ✔️Почнеш грати улюблені мелодії за 2 місяці! ✔️Вивчиш ноти та здивуєш у компанії знайомих чудовим хоббі! ✔️Зможеш підбирати акорди до улюблених пісень на слух! -Все це та ще більше на заняттях з Фортепіано ОНЛАЙН- 🌎 Пробне заняття лише 3💲,3💶,4 Кан.💲 Або -120 грн
-
Добрый день Скажите что вы делали, есть ли у кого-то такая же ситуация. Я сейчас нахожусь в Канаде, прилетела 8 сентября. В паспорт мне вклеили Vizitor визу, с разовым въездом. Сейчас находясь в Канаде, хочу вклеить визу на три года или до конца действия паспорта. Кто-то уже в Канаде подавал на визу и вклеили?