Toronto Newcomers
-
Дякую 😊
-
Тут піратять навіть гірше ніж у нас, це правда, цю діяльність - Повністю декріміналізовано, залишили лише штраф $5000 який ніхто не буду стягувати бо лосьют коштуватиме 50000
-
Ikea
-
Добрий день. Підкажіть будь лазка хтось подавався на рефіджі статус . Чула що хтось виграв кейс. Але нажаль контактів мені не дали
-
Доброго дня,шукаю окрему кімнату для проживання ,адекватних сусідів Якщо шо 4376774886 Денис
-
Всем привет! Ребята, нас выселяют с детьми завтра послезавтра с квартиры (снимали на airbnb), но оказалось тут запрещено в этом здании и вот буквально два дня дали чтобы съехать... Подскажите пожалуйста, можно ли в красный крест обратиться в таком случае? Нам нужно жилье хотя бы на неделю, чтоб найти постоянное.. И толкто в аэропорту он или где-то ещё есть?🙏
-
Два тижні так само в готелі в Petetborough за свій рахунок харчувався , в Супері купував те, що могло виручити в наявності мікрохвильовки в номері та знайшов кафе, щоб хоч раз в два-три дні гарячого супу з'їсти...до того часу поки ви не отримаєте 3000 допомоги по програмі це все буде за власні кошти...така є дійсність...тому треба як найшвидше шукати Сервіс щоб зробити Cin number, банк- відкрити рахунок, оформити мед. страховку та подати форму на отримання цієї допомоги...на це піде не менше тижня, якщо прискоритесь кожного дня, а цей час намагайтесь мати при собі копійку, щоб харчуватись за власний рахунок...правда кава на рецепшен в готелі була смачна та безкоштовна весь час та канадці дуже привітливі та дружні люди...допоможуть при любому зверненні...)) Ось так було в мене в січні-лютому...
-
Да можна!
-
Два тижні так само в готелі в Petetborough за свій рахунок харчувався , в Супері купував те, що могло виручити в наявності мікрохвильовки в номері та знайшов кафе, щоб хоч раз в два-три дні гарячого супу з'їсти...до того часу поки ви не отримаєте 3000 допомоги по програмі це все буде за власні кошти...така є дійсність...тому треба як найшвидше шукати Сервіс щоб зробити Cin number, банк- відкрити рахунок, оформити мед. страховку та подати форму на отримання цієї допомоги...на це піде не менше тижня, якщо прискоритесь кожного дня, а цей час намагайтесь мати при собі копійку, щоб харчуватись за власний рахунок...правда кава на рецепшен в готелі була смачна та безкоштовна весь час та канадці дуже привітливі та дружні люди...допоможуть при любому зверненні...)) Ось так було в мене в січні-лютому...
-
Да можна!
-
Всім привіт, чула , що в акваріумі і на вишку для українців є якісь знижки , можливо хтось знає чи чув щось про це, чи правда це?дякую за відповідь
-
[email protected] Напишите сюда. Я обращалась.
-
Пробуйте!! Нам колись допомогли в червоному хресті
-
Привіт Чи знає хтось адресу куди відправляти паспорт на вклейку візи в Іспанії ?