Toronto Newcomers
-
Вы по U4U летели?
-
Дякую!
-
Sin можна також отримати в www.dixiebloor.ca/ або cuias
-
Друзі всім добрий вечір . Так сталося , що я запізнилася на свій рейс учора і авіакомпанія змінила мені квитки . Тому сьогодні прибула до Торонто , але тільки завтра ввечері мій рейс до Монктона . Можливо у когось є можливість прихистити на одну ніч ? Зараз в аеропорту 🙏
-
Привіт, можливо у когось теж була така проблема при заповненні заявки на допомогу від уряду видає таке повідомлення? А коли звертаєшся за цим телефоном додзвонитись не можливо, лінія зайнята постійно.. Якщо у когось була така ж проблема напишіть, будь ласка, як її можна вирішити? Можливо знаєте якусь пошту за якою можна звернутись до них? Дякую!
-
Привіт, я майстер перманентного макіяжу, бровист, ламі мейкер.🫶🏻 💕Надаю послуги: ▫️Пудрове напилення брів ▫️Акварельні губи ▫️Ламінування вій ▫️Ламінування брів ▫️Корекція та фарбування брів. 💕Використовую лише якісні та професійні матеріали. 📍3 Broadway Avenue, Toronto ( станція Eglinton) 📎 instagram.com/permanent_olesia_kovalska?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📞 +1 (437) 599-7889 💕Запрошую вас на процедури, щоб довершити вашу красу та додати впевненості у собі. На першу процедуру -10% .
-
Кто-то подавал документы на помощь по программе Affordability initiative benefits? Не могу найти ссылку на подачу заявки
-
Тут поищите парикмахера
-
t.me/UkraniansInToronto