Toronto Newcomers
-
Привіт💜Мене звуть Ольга Я майстер з нарощування вій та корекції брів з великим досвідом роботи з України🇺🇦 💙створюю гарне носіння нарощених вій ☺️ 💙працюю швидко та тільки на якісних матеріалах з України 💛 створю будь-який ефект (стрілка у вигині L, мокрий ефект і тд) instagram.com/lashes.for.you__toronto?igshid=NTdlMDg3MTY= Приймаю за адресою: Toronto, Scarborough 📍 #нарощуванняресницторонто Запрошую до себе на вії ☺️
-
Нет, это же туристическая виза
-
Доброго вечора. Підскажіть, якщо віза вже була звичайна туристична (не cuaet), дадуть в аеропорту ворк перміт при прильоті? Може хтось мав таку ситуацію
-
Здравствуйте,кто едет с Украины и может помочь взять пару лекарств ?отблагодарю)
-
Зрозуміло, дякую велике!
-
Мені в паспорт коли я прилетіла в Канаду поставили штамп про в’їзд на сусідній сторінці де віза а зараз я летіла з маленького містечка до Калгарі і чекаю тут на літак в Європу, секюріт пройшла ще в тому маленькому містечку а тут просто вийшла до самого гейту тому збентежена
-
Тому що в Європі постійно ставили при вильоті і я не дуже зрозуміла чи потрібно пройти цей паспортний контроль назад так само тут
-
Підкажіть терміново, коли вилітаєш з Канади чи ставлять штамп у паспорт що ти саме покидаєш Канаду (такий самий штамп як прилітаєш) Хто летів назад підкажіть будьласка
-
ясно, местного склада не имею )
-
Смотря какой магазин. Я заказывала светильник, пришел за 10 дней)). А перчатки лыжные ребенку за 24 дня.
-
в Украину ехало месяц+
-
с амазон доставляют на следующий день, а с али как долго ждать, не знаете?