Toronto Newcomers
-
Шукаю роботу арматурником, досвiд 3 роки
-
Ищу работу на Reach, front forklift. Опыт работы более 2 лет в Польше. Резюме есть. В GTA
-
Доброго ранку , можливо хтось знає - потрібно житло для одного чоловіка , вчора прилетів в Торонто , можливо комусь потрібно на підселення , або куди звернутись ?
-
В аэропорту меняют любую валюту
-
Рекомендую використати відому компанію для цього, як це зробив я. Наприклад H&R Block. Це коштує від 99CAD для новоприбулих. Та по цьому промокоду перші 8 людей -25CAD, та -25CAD мені на наступні послуги у них знижка. Your discount code: 3022lz
-
Явно більше. Не знаю скільки точно, але це не повинно дуже хвилювати, тому що після першої подачі ви можете онлайн самостійно по прикладу минуло року самостійно порахувати, або через їх сайт зробити. Перша подача, щоб зареєструватись треба подавати друковані версії в CRA.
-
Ребята кто делал прививку животному от бешенства в Торонто Отпишите пожалуйста А то рядом со мной клиники за 200$ делают
-
Добрый день В начале апреля освобождается большая просторная квартира 1В в прекрасном районе High Park с большой Украинской диаспорой. Рядом две школы с хорошим рейтингом, 2 мин до метро, огромный парк, множество кафе, магазинов и зон отдыха. В рент включено пользование бассейном и зоной барбекю. Все подробности в личку.