Toronto Newcomers
-
Вибачте, але Ваша відповідь зовсім не несе корисної інформації. Ви хоча б посилання на сайт дали.
-
Особисто я ще не визначилась з кроками на майбутнє, але дізнатися про різні варіанти не завадить. Тим паче, якщо хтось вже обрав свій шлях. Коментар з питанням про сайт додала не стільки для себе, скільки для інших. Впевнена, багато хто цікавиться цим питанням, але інформації - море (якщо не океан), а тутешні сайти не завжди зрозуміло структуровані.
-
Ребят никто не знает какая сейчас очередь на биометрию во Львове?
-
И ждали 5 недель до назначеной даты
-
Последнее что я знаю так это то что нужно отослать mail на почту и тебя записывают вручную. Но это инфа 6 недельной давности
-
Гайз, завтра сходка іт комьюніті Торонто linktr.ee/techinto?fbclid=PAAaZK6dOxLK6LoVDF0ftCJM8H6ghDS3q8kSoyRWyFnEVO1tkQAAb3gRMe5lg
-
ти не так прочитав, там написано що "We will not look at H&C requests from temporary resident applicants." що ті не можешь податись на це якщо ти подався на темпорарі резідента, іншими словами якщо ти abroad та чекаєшь на рішення на адмішн в Канаду. Я розмовляв з консультантом, мені він так сказав - якщо в тебе є діти - то шанси отримати PR через H&C дуже непогані. Якщо дітей нема - то шанс 0.00001%
-
Оця зелена кнопка по центру хіба ні?