Toronto Newcomers
-
1500 грн я рахую це не всі гроші світу)))
-
Що?
-
Доброго дня!!! Терміново шукаємо в суборенду 1 кімнатну квартиру в центрі на 1-2 місяці (без спільного використання). Заселяйтесь негайно, до 31 березня. Потрібна плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина і бажано пральня в квартирі, але це не так важливо.Наш бюджет становить 2200 доларів з урахуванням комунальних послуг. Більш детально за телефоном +1(437) 577-8743 Марія
-
Так ви шукаєте в суборенду чи треба заселятись?
-
Що саме не зрозуміло?
-
Шукаємо квартиру.
-
Вітаємо, молода сім'я з дитиною, переселенці із міста Авдіївка, звертається до вас за допомогою. Так сталося, що війна нікого не жаліє і ми були вимушені покинути свій рідний край, свою домівку і вирушити у пошуках кращої долі у столицю де більш менш спокійно. Без коштів, і без будь яких заробітків опинилися на даний момент. Знайти роботу у Києві, виявилося зовсім не просто, не зважаючи на те що російські війська відступили, якщо і є якісь підробіток, то платять дуже мало, інколи не вистачає навіть на їжу, так як у нас велика сім'я. Тому звертаємося до всіх небайдужих, у кого є можливість допомогти фінансово номер наших карт 4149629359714771- Альона 5375235125370237- Андрій, хто скільки зможе, шукаємо житло також, тому можливо хтось може допомогти у цьому питанні будемо дуже вдячні🙏🙏🙏. Нещодавно дізналися, що в наш будинок потрапив снаряд по вулиці молодіжна 16((( і від нашої квартири майже нічого не залишилося. Дякуємо вам за увагу! Мирного неба над головою і всіх, всіх благ
-
Вы серьезно верите этим сообщениям? Этим разводам 100 лет уже. Сидит человек якобы в тяжелой финансовой ситуации и думает, что же делать. Попросить помощи волонтерских организаций? - неее . Одолжить денег у знакомых? - неее. Написать в чатик Торонто ньюкамерс? - ДАА!!! К стати, не хотите скинуть денег на крабовый салат? А то скоро др у доченьки.
-
О, а може знаєте де тут можна крабові палички нормальні взяти?
-
Дякую)
-
В Ямми Маркет
-
Подскажите пожалуйста нормальный ресурс для покупки авто в Торонто (б/у) Спасибо
-
Я разве где-то сказал, что «верю этим сообщениям»?) Значит вы меня неправильно поняли. Каждому человеку из Украины интуитивно понятно где теоретически возможное наебалово. Я вам задал вопрос скорее чтобы показать плохую аргументацию того, что это развод. Музей музеем, но не весь дом - музей.