Toronto Newcomers
-
Нет
-
Підкажіть будь ласка таку інфу, по приїзду до торонто я зробила мед.огляд-потім для роботи мені потрібні аналізи які я робила але клініка не повертає їх навіть за гроші, іrcc теж пише що ця інфа конфедіціальна.Якесь замкнуте коло-треба заново проходити усе? Що робити, як їх можно повернути?
-
Чи знає хтось, що таке visitor records?
-
Это разрешение на пребывание в Канаде которое выдается детям
-
Доброго дня. Можливо хтось щось підскаже. Шукаю роботу з 9 am до 14 pm поки дитина в школі. Розгляну любі варіанти. Проживаю Downtown(близько станції метро Bloor-Yonge)
-
Всем привет! Я, Аня 🙋🏻♀️визажист и бровист из Киева🇺🇦.Опыт работы более 5 лет. Бронзовый призёр чемпионата мира по макияжу. Выполняю макияж любой сложности, также уроки «сам себе визажист». Сейчас в активном поиске работы в салоне красоты. Работодатели, отзовитесь! Торонто📍 Hello, everyone! I, Anya 🙋🏻♀️make-up artist and brow artist from Kiev🇺🇦. Experience of more than 5 years. Bronze winner of the World Makeup Championship. I perform makeup of any complexity, also lessons "make-up artist". Now actively looking for a job in a beauty salon. I'm learning English now. Employers, come in! Toronto📍
-
Вам бы в киноиндустрию влиться. Подайтесь в NABET или IATSE - это основные профсоюзы. Если вас примут будете неплохо зарабатывать.
-
А еще можете в эту группу в ФБ добавиться m.facebook.com/groups/795546880485392/?ref=share&mibextid=kdkkhi Там периодически ищут мейкап мастеров на сет