Toronto Newcomers
-
Спасибо большое ☺️
-
Добрый вечер (paysend)
-
paysend. 5 мин и деньги на счету, комиссия 3канадских доллара
-
Добрый вечер ) подскажите , пожалуйста, каким вы пользовались приложением при отправки денег в Украину ?
-
Вольво s40 2007, 150 к пробега, 5500$
-
Привіт! В зв’язку з переїздом з Канади продаємо автомобіль: Volkswagen Rabbit 2.5, 2008року автоматична коробка передач, автомобіль в ідеальному стані (куплений 4 місяці тому. Коли обирали, виявився у кращому стані, ніж деякі моделі 2014року) Разом з автомобілем була придбана окрема розширена гарантія, на: ⁃ двигун ⁃ Коробку передач ⁃ Страхування на випадок буксирування. Гарантія дійсна до серпня 2023 року та вже включена у вартість автомобіля. Пробіг автомобіля : 208 тис. км. ⁃ нова сезонна резина, ⁃ повна історія експлуатації авто (carfax), ⁃ документи про обслуговування та своєчасну заміну масла. ⁃ Круїз контроль ⁃ Підігрів сидіння ⁃ Кондиціонер ⁃ ABS, ESP. В подарунок залишимо деякі інструменти) За власним досвідом можу сказати, що автомобіль комфортний та швидкий) Вартість авто : 6500$. Кому цікаво, звертайтеся!) 📍Локація: Toronto, Parkdale.
-
Это понятно,я о том,что где то она может быть больше или меньше.В другом банкомате уже запросило комиссию 5.5 доллара за 20)).
-
Я как то один раз снял 20 баксов, комиссия 3-4 бакса, больше не снимал с того момента🤣🤣
-
А у вас при снятии комиссия снимается? Хотела снять небольшую сумму,20 $ пишет комиссия 3.5 $ ..)) Это банкомат банка Cibc