Toronto Newcomers
-
Добре, можна порівнювати кімнатами. Яка конкретно площа кімнат в тій 2х-кімнатній квартирі?
-
Що ви зрівнюєте квартиру і кімнату де спільні санвузли і кухня(це типу хостел)
-
Всім привіт. Їдемо в суботу на Ніагару. Легкове авто Infinity G35X. Є 2 місця. Ціна дуже висока, тому тут писати не буду - слабонервових бережу 😂 Гарна компанія + відсутність обмежень у часів = приємні емоції! Виїзд з Mississauga. Кого цікавить, пишіть, будь ласка, у приватні)
-
Всем привет, кто ищет машину в файненс под убер, напишите мне, предлагаю свою, Honda CR-V 2020 Торонто
-
Так у вас кімната за 2400 чи весь будинок? Якщо весь будинок то згодна, що ваша пропозиція краща, а якщо дійсно тільки одна кімната 2400 то вибачте але квартира майже в самому центрі з двома кімнатами і в моєї ванній кімнаті не миються незнайомі люди і не готують на моїй кухні, бо де хто за собою прибирає а дех то тільки насирає, а маю досвід життя в таких будинках тому різниця очевидна Це не моє діло, але треба мати совість дерти такі гроші за кімнату. Люди, зайдіть на маркетплейс і там за таку ціну є однокімнатні квартири В крайньому випадку тут ріелтора за пошук гроші не беруть, кому потрібен номер ріелтора можу скинути пишіть в пп
-
Кімната за 2400 має власну ванну а отже там не миються незнайомі. Тому не вибачаю. Щодо кухні, пропоную вам скинути фото вашої, та порівняти з тою що в цьому будинку. Мені теж цікаво. Розумію, що у вас є негативний досвід проживання в будинках. Але це не означає що в цьому будинку буде так же як і у вас.
-
Кімната 2400 оверпрайс. А щей й за паркінг доплата? Це хонка януковича?
-
Так, це може бути в договорі. У вас є можливість поставити додатковий холодильник, собі в кімнату, щодо плити, духовки, посудомийної машини не впевнений що їх буде недостатньо