Toronto Newcomers
-
Та досить вже того глузування.
-
Всім привіт! 🤗 Я артистка балету, а також викладач хореографії. Маю досвід роботи з дітками від 3-15 років. Я доброзичлива, комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову і завжди намагаюсь, аби діти отримали задоволення від танцю. Пропоную відвідати хореографічне заняття діткам віком від 4-7 років, яке відбудеться 14 травня о 15:00. Локація: перехрестя вул. Keele i Dundas. Урок українською мовою, триватиме 45 хв. Якщо хочете приєднатись або маєте питання, звертайтесь у особисті повідомлення.
-
400$ холодильник може комусь потрібно
-
У зв‘язку з переїздом ми знизили ціну бо потрібно швидко продати щоб звільнити кімнату
-
Хлопці, вам легше стає після того як дівчат потролите?
-
Він не тільки дівчат тролить гендерні права не є порушені. Тим не менше для справедливого порівняння необхідно щоб обидва товари знаходилися як мінімум в одному місті
-
Почуваєте себе мачо?
-
Самооцінка піднімається?
-
Якщо це нерухомість в центрі Торонто порівняння реальної пропозиції з оголошенням на фейсбук маркетплейс не є коректним адже це все одно що порівнювати job offer з job description. Може знадобитися сконтактувати більше сотні job description щоб отримати job offer
-
Я за фотографа говорю))))